Nie wiem czemu mnie Pan atakuje :) Rozmawiamy tutaj o problemie gościa ,którego zdradziła dziewczyna . Jest młoda ale mogła go wcześniej rzucić a nie zdradzić i rzucić :P to troszkę chamskie :P
żle mnie zrozumiałeś Alpha :| Ten ,co Ciebie atakuje , mnie też się czepia .. w temacie Przygarnij zwierzaka ...a ja gościa , nawet nie znam chyba :| :/ ....
Gość jest w dole, ma pozamiatane, wiem co czuje bo tez jestem wrażliwcem, prosi o pomoc nie którzy z was robią sobie jaja. Nie jaka Pani Ziemianka, mowi cytuje.." nie ośmieszaj się" co to solidarnośc jajników? uszanuj jego osobę i jego uczucia. Nie wiadomo co i jak sie dzialo w jego zwiazku ale fakt faktem, ze go zostawila poprzez zdrade. Wiec jak macie ochote pojezdzic po kims to nie po cierpiacych. To ze wam sie udalo nie znaczy, ze inni tez maja dobrze.. Wybaczcie za interpukcje, i polskie znaki, szpieszylo mi sie.
juz sie wyprowadzila do niego , wziela swe zeczy i pojechala do niego ;( najgorsze to ze chce zniszyc mi zycie powiedziala ze nie mam zycia w Bolcu bo ona ma pelno kumpli na osiedlach :( i ze dorwa mnie :(
z tego co mówisz,wnioskuję,że ta dziewczyna jest pusta skoro jeszcze wygraża Ci jakimiś "ziomalami osiedlowymi".Teraz się zastanów,jak mogłeś się w niej zakochac??Przynakmniej już wiesz jaka jest naprawdę
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.