Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~ niezalogowany
29 kwietnia 2009r. o 10:35
ktos wie ile od osoby jest w Olence? tzn chodzi mi o wesela juz po marcu tego roku zgodnie z podwyzka
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~magdam niezalogowany
29 kwietnia 2009r. o 21:05
No właśnie oni mydlą oczy piękną i sliczną salą a jedzenie zostawia dużo do życzenia.
Wiadomo kobiety nie przywiązują uwag do jedzenia tak bardzo jak faceci, ale mój mąż na sylwestra był głodny.
Potwierdzam, że jedzenie kiepsko wypadło na sylwestra:(
~ niezalogowany
29 kwietnia 2009r. o 21:17
Mogę uspokoić tych którzy robią wesele w Oleńce - taki sam dylemat miałam rok temu - sylwester kiepskie jedzenie, a zaliczka na wesele już poszła.
Nie potrzebnie się martwiłam, jedzenie był super i w dodatku standardowe menu w zupełności starcza - a nawet jest za dużo. Także się nie martwcie
~ niezalogowany
30 kwietnia 2009r. o 15:42
w oleńce
~ niezalogowany
3 maja 2009r. o 16:07
asqardka napisał(a): Witam!
Ja szczerze poleciłabym restauracje "Słoneczna".Pod koniec tamtego roku moja siostra urzadziła tam swoje wesele.Musze przyznac że byłam mile zaskoczona wyglądem Słonecznej.Sala była bardzo ładnie ustrojona,piekne dekoracje,krzesła w pokrowcach , zabójcze dekoracje z kwiatów,cos pięknego.Siostra płaciła 120 zl za osobe,alkohol i ciasta miała własne,menu bylo bardzo ciekawe od obiadu na przystawkach kończac,bardzo miła obsługa no i jedzenie oczywiscie dobre.Wesele siostry było na 60 osob ale mysle ze pare wiecej nie zrobiło by róznicy.
.Podzielam opinię u nas było 80 osób
~Gromadka niezalogowany
3 maja 2009r. o 19:11
Serdecznie zapraszamy do korzystania z możliwości wynajmu przepięknej sali weselno-bankietowej, znajdującej się na parterze zabytkowego budynku Gminnego Ośrodka Kultury, położonego w centrum miejscowości wsi Gromadka przy ulicy Szkolnej 9. Do Państwa dyspozycji oddajemy salę zdolną pomieścić do 230 osób wraz z przestronnym parkietem tanecznym, dużą sceną dla orkiestry, jak również nowoczesne, bogato wyposażone zaplecze gastronomiczne.

Nasza sala to również doskonałe miejsce do organizacji:
imprez cateringowych, komunii, bankietów, kongresów, eventów firmowych, konferencji biznesowych, spotkań okolicznościowych, prezentacji i pokazów.

Obok obiektu mieści się duży, dobrze oświetlony parking.

Gwarantujemy Państwu wysoką jakość naszej oferty.

Sala weselna, Sala weselna Gromadka
3163
#joja nieaktywny
4 maja 2009r. o 12:15
KOSIARZ napisał(a): Nie byłem ale słyszałem i wydaje mi sie oglądając stronkę www że całkiem fajna jest PODKOWA niżej link http://www.makaba.pl/pindex.php?menu=1

Byłam w PODKOWIE na 25 leciu i powiem ze super.Chociaż mało miejsca ale jak cos tom spokojnie jedzonko przepyszne :) ppozdrawiam i dobrego wyboru zycze :)
Ja swoje wesela miałam mna Falklandach było przepieknie :))))

Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości. — Paulo Coelho
~ niezalogowany
4 maja 2009r. o 13:32
~ napisał(a): w oleńce

Galeria, Oleńka i szkoła nr 1 bodajże to ta sama firma
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza