Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~ja:) niezalogowany
4 maja 2009r. o 20:20
Mam pytanie czy ktoś z Was miał może organizowane wesele w Restauracji Madelaine we Lwówku Śląskim??? Jeżeli tak to prosiłabym o opinie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
29
Bernard
4 maja 2009r. o 20:52
~ja:) napisał(a): Mam pytanie czy ktoś z Was miał może organizowane wesele w Restauracji Madelaine we Lwówku Śląskim??? Jeżeli tak to prosiłabym o opinie?

Madelaine - same plusy

bobrzanie.pl
~magdam niezalogowany
4 maja 2009r. o 20:56
http://www.restauracjamadelaine.pl/
Może Cię to zaciekawi:)
~ja:))) niezalogowany
4 maja 2009r. o 23:21
Strone w/w restauracji znam bardzo dobrze:) chodzi mi bardziej o szczegóły typu jakie jedzonko, czy dużo i smacznie, jaka organizacja?
~weselnik niezalogowany
5 maja 2009r. o 0:08
W tą sobote byłem na weselu w EUROPIE w Kruszynie, było rewelacyjnie, dobre jedzonko a przedewszystkim dużo jedzonka no i obsługa przesympatyczna. Jestem w 100 % zadowolony, naprawde polecam. a zapomniałbym napisać, że wystruj sali jest poprostu bajeczny 9 a zwłaszcza żyrandole :D pierwsza klasa).
~neutralny niezalogowany
5 maja 2009r. o 3:02
a ja na miejscu restauratorów z bolesławca przestał bym wypisywać takie bzdury: ta sala taka piękna a tamta taka be, tyle jedzenia a tamci tak mało, itp.

weście się za robotę !!!
i przestańcie z tandetną reklamą na bolec.info

pozdrawiam
~prawdziwy weselnik niezalogowany
5 maja 2009r. o 7:17
~weselnik napisał(a): W tą sobote byłem na weselu w EUROPIE w Kruszynie, było rewelacyjnie, dobre jedzonko a przedewszystkim dużo jedzonka no i obsługa przesympatyczna. Jestem w 100 % zadowolony, naprawde polecam. a zapomniałbym napisać, że wystruj sali jest poprostu bajeczny 9 a zwłaszcza żyrandole :D pierwsza klasa).

To musiało być jakieś wielkie święto w Europie w sobotę albo pochwalił się właściciel.
Niechlujstwo, brak kultury, kiepskie jedzenie, kiepskie sałatki , nie sprzątają ze stołów, nie donoszą napojów... Wszędzie - byle nie tam!
3188
#dzidzius nieaktywny
5 maja 2009r. o 10:55
nie wiem gdzie robic wesele wiem natomiast gdzie napewno nie robic tym miejscem jest kruszynka!!!
jedzenia mało (pomniejszone porcje) i jeszcze o 20 na poprawinach wywalają cie niemal na zbity pysk pomimo ze wszyscy sie dobrze bawią a ty chcesz zapłacic- do tego po sali wiecznie kreci sie własciciel jak by był gosciem weselnym- poprostu porazka !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza