Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~Grzdyl Ponury niezalogowany
14 czerwca 2009r. o 9:33
A może przed weselem należałoby sobie zadać pytanie...Po co się żenić???? :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 czerwca 2009r. o 21:57
~ napisał(a):
~ki napisał(a): a ja polecam restaurację Europę w Kruszynie.Bardzo miła obsługa, wystrój jak z bajki .Naprawdę wart zrobić tu wesele :)

przeczytaj sobie posta ze str 24 ;) wcale tak pieknie nie jest...
moj kuzyn tez robil wesele w europie... bylo tak samo jak jest tam opisane...

Co za bzdury wypisujecie, ja bylem w ta spobote na weselu w Europie i było rewelacyjnie, kelnerki miłe, a jedzenie przepyszne.
Naprawde polecam, niesugerujcie sie tym co jest napisane w poscie ze strony 24 :P
~gf niezalogowany
15 czerwca 2009r. o 22:05
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ki napisał(a): a ja polecam restaurację Europę w Kruszynie.Bardzo miła obsługa, wystrój jak z bajki .Naprawdę wart zrobić tu wesele :)

Co za bzdury wypisujecie, ja bylem w ta spobote na weselu w Europie i było rewelacyjnie, kelnerki miłe, a jedzenie przepyszne.
Naprawde polecam, niesugerujcie sie tym co jest napisane w poscie ze strony 24 :P

No właśnie! to ze strony 24 to same głupstwa wyssane z palca.Ktoś z konkurencji ma naprawdę wybujała wyobraźnię....Europę szczerze polecam.
~Bywalec niezalogowany
16 czerwca 2009r. o 7:09
Trzymajcie się od Europy z daleka. Nie dotrzymują umowy jeśli chodzi o zamówione dania i napoje, brak klimatyzacji, właściciele chamscy, zwłoki owadów sprzed lat na dekoracjach a obsługa pod psem.
Byłem 3 razy a siostra robiła tam wesele i do dzisiaj żałuje.
~ niezalogowany
16 czerwca 2009r. o 12:43
~gf napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):

No właśnie! to ze strony 24 to same głupstwa wyssane z palca.Ktoś z konkurencji ma naprawdę wybujała wyobraźnię....Europę szczerze polecam.

wyssane z palca?
buhahahaha!! nie jestem z konkurencji, a moj kuzyn bral w tamtym roku slub w europie i na wlasne oczy i uszy slyszalam so ta wlascicielka robila!!!!!!! wiec to co jest opisane na str 24 to nie sa zadne brednie tylko zywe fakty!! zreszta sam/a pomysl za duzo tam jest szczegolow by ktos wymyslil!!!!!
~xxx niezalogowany
16 czerwca 2009r. o 15:48
ja też byłem 1 raz w europie i faktycznie gastronomicznie wypadali cieniutko do reszty lokali, w których byłem a byłem w kilku ze względu na jedzenie NIE POLECAM np. do szkoły podstawowej nr 10 się nie umywają ps.zdegustowany
~ niezalogowany
16 czerwca 2009r. o 22:06
~Bywalec napisał(a): Trzymajcie się od Europy z daleka. Nie dotrzymują umowy jeśli chodzi o zamówione dania i napoje, brak klimatyzacji, właściciele chamscy, zwłoki owadów sprzed lat na dekoracjach a obsługa pod psem.
Byłem 3 razy a siostra robiła tam wesele i do dzisiaj żałuje.

Z tego co wiem to wlaczali jakies wentylatory i nie bylo tak zle , a zwloki owadów z przed lat to totalna bzdura ponieważ wszystko tam zostalo wyremontowane i jest czysciutko, wystruj sali jest bajeczny , a jedzenie przepyszne ;-)
A skoro byles tam 3 razy to czemu Siostrze nieodradziles zeby robila tam właśnie wesele ?? :P Jesteś żałosny !!
3328
#kasik nieaktywny
16 czerwca 2009r. o 23:11
Gdyby tylko dawali troszke wiecej jesc to moim zdaniem Palac w Brunowie bylby no. 1 ;]

''Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis.''
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.