~ napisał(a):~ki napisał(a): a ja polecam restaurację Europę w Kruszynie.Bardzo miła obsługa, wystrój jak z bajki .Naprawdę wart zrobić tu wesele :)
przeczytaj sobie posta ze str 24 ;) wcale tak pieknie nie jest...
moj kuzyn tez robil wesele w europie... bylo tak samo jak jest tam opisane...
~ napisał(a):~ napisał(a):~ki napisał(a): a ja polecam restaurację Europę w Kruszynie.Bardzo miła obsługa, wystrój jak z bajki .Naprawdę wart zrobić tu wesele :)
Co za bzdury wypisujecie, ja bylem w ta spobote na weselu w Europie i było rewelacyjnie, kelnerki miłe, a jedzenie przepyszne.
Naprawde polecam, niesugerujcie sie tym co jest napisane w poscie ze strony 24 :P
~gf napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ki napisał(a): a ja polecam restaurację Europę w Kruszynie.Bardzo miła obsługa, wystrój jak z bajki .Naprawdę wart zrobić tu wesele :)
Co za bzdury wypisujecie, ja bylem w ta spobote na weselu w Europie i było rewelacyjnie, kelnerki miłe, a jedzenie przepyszne.
Naprawde polecam, niesugerujcie sie tym co jest napisane w poscie ze strony 24 :P
No właśnie! to ze strony 24 to same głupstwa wyssane z palca.Ktoś z konkurencji ma naprawdę wybujała wyobraźnię....Europę szczerze polecam.
~Bywalec napisał(a): Trzymajcie się od Europy z daleka. Nie dotrzymują umowy jeśli chodzi o zamówione dania i napoje, brak klimatyzacji, właściciele chamscy, zwłoki owadów sprzed lat na dekoracjach a obsługa pod psem.
Byłem 3 razy a siostra robiła tam wesele i do dzisiaj żałuje.