Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~Bywalec niezalogowany
17 czerwca 2009r. o 7:14
~ napisał(a): Z tego co wiem to wlaczali jakies wentylatory i nie bylo tak zle , a zwloki owadów z przed lat to totalna bzdura ponieważ wszystko tam zostalo wyremontowane i jest czysciutko, wystruj sali jest bajeczny , a jedzenie przepyszne ;-)
A skoro byles tam 3 razy to czemu Siostrze nieodradziles zeby robila tam właśnie wesele ?? :P Jesteś żałosny !!

Szanowny właścicielu, znaczy jeszcze nowe owady nie zdążyły się zgromadzić po remoncie? To wystarczy trochę poczekać! Obsługa też była estetyczna i kulturalna?
Może jedzenie było ale na pewno zamawiający zamówił i zapłacił za dużo więcej niż podano.

A co do siostry - musiała ulec drugim rodzicom (czego żałuje).
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
17 czerwca 2009r. o 8:07
polecam sale w dabrowce
ostatnio tam bylam na weselu
jedzenie przepyszne i nie do przejedzenia ;)
pozatym obsluga bardzo mila..sliczny wystroj
polecam z czystym sumieniem
~Kasia niezalogowany
17 czerwca 2009r. o 13:50
kasik napisał(a): Gdyby tylko dawali troszke wiecej jesc to moim zdaniem Palac w Brunowie bylby no. 1 ;]

Jasne - za 210 zł od osoby (taki cennik podali nam na 2100 rok).
Za taką kasę stoły powinny się uginać od jedzonka a tam ....cieniutko. Głównie ryby....Odpada z lretesem
29
Bernard
17 czerwca 2009r. o 14:12
~Kasia napisał(a):
kasik napisał(a): Gdyby tylko dawali troszke wiecej jesc to moim zdaniem Palac w Brunowie bylby no. 1 ;]

Jasne - za 210 zł od osoby (taki cennik podali nam na 2100 rok).
Za taką kasę stoły powinny się uginać od jedzonka a tam ....cieniutko. Głównie ryby....Odpada z lretesem

Byłem ostatnio na weselu w Brunowie i jestem bardzo bardzo bardzo pozytywnie zaskoczony. Zarówno jedzeniem, jaki organizacją i przesympatyczną obsługą, która nawet w środku nocy i następnego dnia podczas poprawin umiała się uśmiechać i być miła. Słyszałem przedtem różne opinie o Brunowie ale te negatywne się nie potwierdziły.

bobrzanie.pl
41
#jegomosc nieaktywny
17 czerwca 2009r. o 15:22
Ja byłem w tamtym tygodniu chwilke w Brunowie i muszę powiedzieć, że bardzo wiele się tam zmieniło. Zrobiło się naprawde baaardzo ładnie. Nie żeby wcześniej było źle, ale teraz naprawdę miejsce robi wrażenie.

www.djdowynajecia.pl
~ niezalogowany
17 czerwca 2009r. o 22:18
~Bywalec napisał(a):
~ napisał(a): Z tego co wiem to wlaczali jakies wentylatory i nie bylo tak zle , a zwloki owadów z przed lat to totalna bzdura ponieważ wszystko tam zostalo wyremontowane i jest czysciutko, wystruj sali jest bajeczny , a jedzenie przepyszne ;-)
A skoro byles tam 3 razy to czemu Siostrze nieodradziles zeby robila tam właśnie wesele ?? :P Jesteś żałosny !!

Szanowny właścicielu, znaczy jeszcze nowe owady nie zdążyły się zgromadzić po remoncie? To wystarczy trochę poczekać! Obsługa też była estetyczna i kulturalna?
Może jedzenie było ale na pewno zamawiający zamówił i zapłacił za dużo więcej niż podano.

A co do siostry - musiała ulec drugim rodzicom (czego żałuje).

popierwsze nie właścicielu, bylam tam na 2 weselach i to co piszesz jest dla mnie śmieszne :P, a po drugie owady nie mają gdzie się zgromadzić :P , zobacz najpierw a później pisz !! !! !!
~ niezalogowany
19 czerwca 2009r. o 22:16
polecam galerie
~łeeeeeeeee niezalogowany
20 czerwca 2009r. o 10:14
nigdy żadnej europy więcej imprezy tam to żenada właściciele z mentalnością z PRL-u "wiocha", trzymac się z daleka POLECAM!!!!!!!!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza