Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

3286
#fabienne nieaktywny
11 czerwca 2009r. o 18:40
dzieki kora!!!bo tamta wypowiedz powyżej prosty znak że ten prostak nigdy nie miał w knajpie żadnej imprezy.szkoda gadać.więc piramida??a jak koszta?ceny wygórowane czy raczej standard??

nigdy nie odkładaj na jutro przyjemności,którą możesz mieć dzisiaj.....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kora niezalogowany
11 czerwca 2009r. o 18:44
Powiem tak, że ceny może i nie małe, ale można się dogadac z właścicielem (najlepiej podjedzcie i po prostu zapytajcie, przedstawi Wam różne wariant i sami sobie wybierzecie co chcecie na stole..)...porcje są naprawde ogromne i my mieliśmy 2osoby do jednej porcji i wszyscy się ponajadali :) Także mało nie dają, zapewniam.... :] Jedzonko pyszne acchhh :P
Pozdrawiam i udanej imprezki rodzinnej życze:)
3286
#fabienne nieaktywny
11 czerwca 2009r. o 18:45
dzieki bardzo!!!!!!!pozdrawiam!!!!!!!!!

~gruba niezalogowany
11 czerwca 2009r. o 21:59
fabienne napisał(a): ja niedługo biorę slub ale tylko cywilny.podpowiedzcie gdzie można zrobic małe przyjecie weselne tak do 30 osób????
..sprobój rownież w Pubie Orange może są wolne terminy :)
~AVALON niezalogowany
12 czerwca 2009r. o 14:58
może to i własna reklama ale zapraszam fabiennn do Avalonu w sierpniu będzie także wesele na 30 osób będzie można zaczerpnąć opinię gości ceny od 125 zł
~ niezalogowany
12 czerwca 2009r. o 15:00
Nie wiem od ilu osób można zrobić przyjecie na sali w Tomisławiu, ale polecam. Byłam tam na komunii i sala naprawdę godna polecenia, a jedzenie bardzo dobre. http://www.tomislaw.pl/
960
#khreecik nieaktywny
12 czerwca 2009r. o 17:47
Centrum bankietowo -weselne tak to się chyba nazywa... ewentualnie pałac w Brunowie
3286
#fabienne nieaktywny
12 czerwca 2009r. o 18:29
a gdzie jest Avalon??? :) bo nigdy nie słyszałam:)a salka w tomisławiu...no nigdy bym nie wpadła a z tamtąd pochodzi mój przyszły mąż ....jaki wstyd:)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.