~ napisał(a): MI się osobiście bardzo podoba w Olimpi byłem tam na trzech weselach w tym jedno moje. Obsługa bardzo miła jedzonko też dobre z szefami można się dogadać ceny nie są duże .No fakt orkiestra schowana w grocie ale orkiestra jest po to żeby grać a nie ją oglądać. A jeśli chodzi o atmosferę to wszystko zależy od gości i orkiestry. Ja osobiście bardzo polecam
Widać, że jesteś laikiem w tych sprawach. Jest jedna zasadnicza reguła: jeśli orkiestry nie widać to orkiestra również nie widzi co się dzieje na sali. Jeśli zaś nie widzi to jak ma normalnie prowadzić całą uroczystość? Potem za nieprzewidziane sytuacje obarcza się kapelę. Poza tym dużo lepiej jest jak goście widzą się na wzajem, a w Olimpii jest to niemożliwe, bo przecież stoły poukładane są w literę ,,L,,, która koniec ma schowany za winklem. Tak, że co by nie mówić o uprzejmości i profesjonalizmie obsługi sama sala (jej układ) pozostawia wiele do życzenia. Bawiłem się raz na tej sali i mam nadzieję, że nikt z moich znajomych już nie skorzysta z usług Olimpii.