Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~ niezalogowany
4 sierpnia 2009r. o 10:51
polecam PRNJAVOR w bolesławcu, mieliśmy tam swoje wesele i jesteśmy zadowoleni ;) ;) ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 sierpnia 2009r. o 11:14
~maja napisał(a): Witam jakie macie opinię na temat restauracji OLIMPIA?

Ogólnie nie polecam. Dlaczego? Nie ma atmosfery, sala mało ustawna, jedzenie przeciętne, orkiestra schowana w dziurze, jednym zdaniem nic ciekawego.
~emil niezalogowany
4 sierpnia 2009r. o 20:00
POLECAM PALAC W BRUNOWIE.BYLO ELEGANCKO
~ niezalogowany
5 sierpnia 2009r. o 21:49
MI się osobiście bardzo podoba w Olimpi byłem tam na trzech weselach w tym jedno moje. Obsługa bardzo miła jedzonko też dobre z szefami można się dogadać ceny nie są duże .No fakt orkiestra schowana w grocie ale orkiestra jest po to żeby grać a nie ją oglądać. A jeśli chodzi o atmosferę to wszystko zależy od gości i orkiestry. Ja osobiście bardzo polecam
~zainteresowany niezalogowany
5 sierpnia 2009r. o 22:25
a co myślicie o Europie w Kruszynie???
Chodzi mi o jedzenie i obsługe :)
~ niezalogowany
6 sierpnia 2009r. o 7:40
~ napisał(a): MI się osobiście bardzo podoba w Olimpi byłem tam na trzech weselach w tym jedno moje. Obsługa bardzo miła jedzonko też dobre z szefami można się dogadać ceny nie są duże .No fakt orkiestra schowana w grocie ale orkiestra jest po to żeby grać a nie ją oglądać. A jeśli chodzi o atmosferę to wszystko zależy od gości i orkiestry. Ja osobiście bardzo polecam

Widać, że jesteś laikiem w tych sprawach. Jest jedna zasadnicza reguła: jeśli orkiestry nie widać to orkiestra również nie widzi co się dzieje na sali. Jeśli zaś nie widzi to jak ma normalnie prowadzić całą uroczystość? Potem za nieprzewidziane sytuacje obarcza się kapelę. Poza tym dużo lepiej jest jak goście widzą się na wzajem, a w Olimpii jest to niemożliwe, bo przecież stoły poukładane są w literę ,,L,,, która koniec ma schowany za winklem. Tak, że co by nie mówić o uprzejmości i profesjonalizmie obsługi sama sala (jej układ) pozostawia wiele do życzenia. Bawiłem się raz na tej sali i mam nadzieję, że nikt z moich znajomych już nie skorzysta z usług Olimpii.
~ niezalogowany
6 sierpnia 2009r. o 12:23
~zainteresowany napisał(a): a co myślicie o Europie w Kruszynie???
Chodzi mi o jedzenie i obsługe :)

Brak klimatyzacji, oszukują z menu (nie realizują zawartych w umowie ustaleń), właścicielka agresywna i arogancka, obsługę poza obiadem trudno spotkać, śmieci walają się po stołach, nie chłodzą napojów, nawet jak zapłacisz za lody to podają wtedy gdy mało kto siedzi za stołem a kto wróci-usłyszy "zabrakło", mleczka do kawy zabraknie na początku tak samo jak lodu.

Słowem - dla własnego dobra OMIJAĆ szerokim łukiem
~Marcin i Kasai niezalogowany
22 listopada 2009r. o 12:04
mieliśmy wesele w Gardenie było idealnie goście byli zachwyceni polecamy sala przepiękna jedzenie pyszne , wszystko było super zoorganizowane
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza