Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~Aga i Krzyś niezalogowany
22 listopada 2009r. o 12:13
Jak wesle to tylko w restauracji "olimpia". Było naprawdę super - a mamy spore doświadczenie w tej dziedzinie. Jedzenie wspaniałe i obsługa rewelacyjna.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1773
#Gotrekus nieaktywny
22 listopada 2009r. o 13:58
Miałem wesele w Sali ,,Olimpia".Obsługa świetna,goście zadowoleni i do tego nie drogo.Szczerze polecam.
~WESELNIK ZAGORZAŁY niezalogowany
22 listopada 2009r. o 14:41
RESTAURACJA EUROPA ? To chyba kpina ! Właścicelka jest nie z tego świata, traktuje klientów poniżej wszelkiej krytyki, jedzenie do kitu i mało, obsługa zastraszona jakaś - ogólnie odradzam restaurację EUROPA w Kruszynie !
~ niezalogowany
22 listopada 2009r. o 17:18
Polecam Dąbrówkę , Naprawdę warto .Sala super ,jedzenie w porządku (smaczne), obsługa w każdy dzień inna .
Nie było na co narzekać
:)
3574
#mala007 nieaktywny
22 listopada 2009r. o 21:37
Witam:) Ja osobiście polecam firmę cateringową Pani z Milikowa. Bierze 90zł od osoby za 2 dni !! !! !! I jedzenia jest naprawdę full! Szerokie menu i bardzo miła obsługa!! Jakby nie ta firma i oczywiście dobra orkiestra to moje wesele byłoby jedną wielką klapą !!
Polecam firmę z Nowogrodźca i salę którą komu pasuje !! !! !!
Najlepsze rozwiązanie :)
3540
#Wizard nieaktywny
23 listopada 2009r. o 0:39
Jak wesele , to tylko w teatrze :P - oczywiście po zakończeniu remontu :>
~ niezalogowany
23 listopada 2009r. o 11:40
mala007 napisał(a): Witam:) Ja osobiście polecam firmę cateringową Pani z Milikowa. Bierze 90zł od osoby za 2 dni !! !! !! I jedzenia jest naprawdę full! Szerokie menu i bardzo miła obsługa!! Jakby nie ta firma i oczywiście dobra orkiestra to moje wesele byłoby jedną wielką klapą !!
Polecam firmę z Nowogrodźca i salę którą komu pasuje !! !! !!
Najlepsze rozwiązanie :)
moj brat tez mial ta firme na swoim weselu w czerwcu bylo super jedzenie smaczne i duzo jedzenia a samo wesele bylo w laziskach na sali tez fajna orkiestra takie trio i wesele jak marzenie naprawde polecam :)
~ niezalogowany
14 stycznia 2010r. o 9:50
Tylko w Brunowie lub w Kliczkowie, jak was nie stać to siedźcie w domu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza