Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~majku dż. niezalogowany
1 marca 2010r. o 20:03
Zrób w stodole a pod obrus sianko ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2037
#jaaaa nieaktywny
1 marca 2010r. o 20:59
A co myślicie o weselu w Piramidzie?
~- niezalogowany
1 marca 2010r. o 21:09
ja nie polecam w piramidzie ,byłam na weselu .koleś który tam gra beznadzieja.i jedzenie takie sobie
~ niezalogowany
1 marca 2010r. o 21:10
jaaaa napisał(a): A co myślicie o weselu w Piramidzie?

:/ nie bardzo. Można się zgubić w labiryncie
~Miła niezalogowany
1 marca 2010r. o 21:24
Ja też polecam Dąbrówkę .
Fachowo i smacznie. To najważniejsze.
~jaaaaaaaaa niezalogowany
1 marca 2010r. o 21:29
~ napisał(a):
mala007 napisał(a): Witam:) Ja osobiście polecam firmę cateringową Pani z Milikowa. Bierze 90zł od osoby za 2 dni !! !! !! I jedzenia jest naprawdę full! Szerokie menu i bardzo miła obsługa!! Jakby nie ta firma i oczywiście dobra orkiestra to moje wesele byłoby jedną wielką klapą !!
Polecam firmę z Nowogrodźca i salę którą komu pasuje !! !! !!
Najlepsze rozwiązanie :)
moj brat tez mial ta firme na swoim weselu w czerwcu bylo super jedzenie smaczne i duzo jedzenia a samo wesele bylo w laziskach na sali tez fajna orkiestra takie trio i wesele jak marzenie naprawde polecam :)

ja rowniez polecam panie z Milikowa, bylam na jednym weselu z ich udzialem i wzielam ich rowniez na swoje i nie zaluje !!!! ;) szczerze polecam ;)
~Karolina niezalogowany
4 marca 2010r. o 17:15
Ile trzeba mniej więcej wydać na wesele dla ok. 60 osób w Bc lub okolicy?
~ niezalogowany
4 marca 2010r. o 18:02
polecam piramide, bylam tam na weselu bylo super. Smacznie, obsluga bardzo mila, ladnie wystrojona sala, cena niska, a orkiestra grala super. Bardzo dobrze wspominam to wesele. Poszukaj na forum juz ktos kiedys pisal...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza