Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lokal (sala) na wesele czy przyjęcie.

~:) niezalogowany
5 marca 2010r. o 10:58
A czy ktoś ma namiary na salę we Lwówku Śląskim? Podobno znajduje się gdzieś koło szkoły a wesela robione są tam od niedawna. Czy ktoś wie jak się ta sala nazywa?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3556
#Elela nieaktywny
5 marca 2010r. o 13:58
To jest "Cafe Restauracja Madelaine"
ul. Henryka Brodatego 2
Telefon: 501069420

Ładna sala:)

Zmoderowano 09.03.2010 godz.18:21 - powód: Duplikat (hekko)
~ksywa niezalogowany
5 marca 2010r. o 20:59
~yyytam napisał(a): A ja swoje, żadnego wesela !!! Małe przyjęcia dla najbliższych i za kasę dla 102 opojów - 14 dni w raju, Polinezja Francuska, Bora- Bora, za 12 tysi na twarz full wypas z osobistym lokajem na plaży !!![img=1267728160_3kj7iku.jpg]
;( To ty rodzinę uważasz za OPOI? to fajną masz rodzinkę.14 dni to może w piekle. :*
~ niezalogowany
9 marca 2010r. o 9:45
a nie wiecie moze czy jak sie wynajmuje remize w nowogrodzcu to sa tam odrazu talerze sztucce itd?
~yytam niezalogowany
9 marca 2010r. o 13:57
Wybacz "ksywka" ale żebym się spocił, to nie znajdę 102 "najbliższych", o których zresztą napisałem - dla mnie to rodzice, bracia i siostry z oby stron. Niestety kuzyn kuzynki Mańki z pod Olsztyna nie jest dla mnie najbliższą rodziną :) A odnosiłem się do "malutkich" imprez na 100 do 200 osób - jeżeli masz tyle rodziny to tylko Ci współczuje, czy może podziwiam ? Nie dociera do mnie zasada "postaw się, a zastaw się "... i tyle :)
~:) niezalogowany
9 marca 2010r. o 16:54
Dzięki za namiary Elela!
3892
#pietrek1 nieaktywny
9 marca 2010r. o 17:18
~yytam napisał(a): Wybacz "ksywka" ale żebym się spocił, to nie znajdę 102 "najbliższych", o których zresztą napisałem - dla mnie to rodzice, bracia i siostry z oby stron. Niestety kuzyn kuzynki Mańki z pod Olsztyna nie jest dla mnie najbliższą rodziną :) A odnosiłem się do "malutkich" imprez na 100 do 200 osób - jeżeli masz tyle rodziny to tylko Ci współczuje, czy może podziwiam ? Nie dociera do mnie zasada "postaw się, a zastaw się "... i tyle :)

to kiepsko u Ciebie z rodzinką. Albo słabo z nią żyjesz. U mojej siostry było 102 osoby i musieli się moooocno ograniczać. Moja rodzinka pochodzi z Podhala. Jak byliśmy na weselu jesienią u mojej kuzynki, to było 360 osób, a to wesele i tak nie należało do największych .
Jeśli wszystko rozpatrujesz przez pryzmat kasy, to Ci współczuję. A nie pomyślałeś, że może takie wesele to jest okazja do "odnowienia" stosunków rodzinnych z kuzynem kuzynki Mańki spod Olsztyna??
Co do zasady "zastaw się.." to tez do końca nie masz racji. Po pierwsze wesela robi ten, kogo na to stać, a po drugie moja siostra odbiła sobie wydatki z nawiązką (w kasie jaką dostała do gości) ;) :D
~yyytam niezalogowany
9 marca 2010r. o 17:27
No, to odnawiamy stosunki z rodzina czy bijemy kasiawę ... :) I to ja jestem materialistą ??????
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.