~cfaniak z PeKaeSu napisał(a): aha, a spod Tesco burżuje w 1.9 TDI co im pali piątkę, a jak wstawia fest to pięć i pół :P
człowieku jak nie jesteś na bieżąco to sie nie wypowiadaj! bo widać nie zrozumiałeś humorystycznej aluzji:P widocznie wypowiedź naczelnego PiSu jest ci nieznana i dlatego nie zrozumiałeś tej ironicznej wypowiedzi:(:(
Dopisane 24.03.2011r. o godz. 21:27:
~ziom napisał(a): to umowmy sie wszyscy na jedna godzine i polecimy wszyscy razem bo klub boleslawiecki jedzie o 12 a inni chca o 11 jechac najlepiej pojechac o 12 30 wszyscy z tesco
a jak się wszycy z tych klubów tudzież inni zjadą wcześniej to będzie kombinowanie z miejscem??(wiem wiem lotnisko duże,ale nie chcę stac gdzieś w piz..u w ogonku:P)
To zróbmy uniwersalnie tj.11:30 zbiórka,czekamy na tych co sie do 11:30 nie wyrobią i 12:00 wyjazd!!!!
Dopisane 24.03.2011r. o godz. 21:30:
~bhp napisał(a): a karetka skąd będzie? bo chyba pomoc medyczna musi być,nieprawdaż? jak jakis wypadek będzie.Klub to zabezpiecza czy bolesławieckie pogotowie??
karetka z bolesławca raczej nie,ale ktoś tam będzie miał oko na wydarzenia,i jakby coś to pomoże;);)