Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

315
#mir.ko nieaktywny
24 marca 2011r. o 19:12
Jarosław Kaczyński woli osiedlowy sklepik, bo - jak oświadczył - w Biedronce kupują tylko najbiedniejsi.

:)

[img=1300990355_wjo6vw7.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5952
#FreeQ nieaktywny
24 marca 2011r. o 19:29
dokładnie tak powiedział :]

a ciekawe jacy ludzie kupują w sklepikach osiedlowych :D
~Urzednik niezalogowany
24 marca 2011r. o 20:15
~ napisał(a): Teren na przeciwko Firmy Strabag jest prywatny od nie dawna.Więć bez oficjalnego zezwolenia własciciela nie mozna tam organizowac imprez,a nawet jezdzic.Ciekawe czy byscie chcieli aby na waszym podwórku był taki cyrk.

FAIL
teren należy do gminy Gromadka.
~d1sola niezalogowany
24 marca 2011r. o 21:22
tak jak napisal urzednik. I do momentu w ktorym wojt sie nie zdenerwuje i nie przeora pasa to beda tam zloty.
Dziekuje Dobranoc
3145
#hemi nieaktywny
24 marca 2011r. o 21:30
~cfaniak z PeKaeSu napisał(a): aha, a spod Tesco burżuje w 1.9 TDI co im pali piątkę, a jak wstawia fest to pięć i pół :P

człowieku jak nie jesteś na bieżąco to sie nie wypowiadaj! bo widać nie zrozumiałeś humorystycznej aluzji:P widocznie wypowiedź naczelnego PiSu jest ci nieznana i dlatego nie zrozumiałeś tej ironicznej wypowiedzi:(:(

Dopisane 24.03.2011r. o godz. 21:27:

~ziom napisał(a): to umowmy sie wszyscy na jedna godzine i polecimy wszyscy razem bo klub boleslawiecki jedzie o 12 a inni chca o 11 jechac najlepiej pojechac o 12 30 wszyscy z tesco

a jak się wszycy z tych klubów tudzież inni zjadą wcześniej to będzie kombinowanie z miejscem??(wiem wiem lotnisko duże,ale nie chcę stac gdzieś w piz..u w ogonku:P)

To zróbmy uniwersalnie tj.11:30 zbiórka,czekamy na tych co sie do 11:30 nie wyrobią i 12:00 wyjazd!!!!

Dopisane 24.03.2011r. o godz. 21:30:

~bhp napisał(a): a karetka skąd będzie? bo chyba pomoc medyczna musi być,nieprawdaż? jak jakis wypadek będzie.Klub to zabezpiecza czy bolesławieckie pogotowie??

karetka z bolesławca raczej nie,ale ktoś tam będzie miał oko na wydarzenia,i jakby coś to pomoże;);)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~:) niezalogowany
24 marca 2011r. o 21:35
hemi napisał(a): widocznie wypowiedź naczelnego PiSu jest ci nieznana i dlatego nie zrozumiałeś tej ironicznej wypowiedzi:(:(

A Hemuś zrozumiał :P
Wiadomo , że jak ironia to musi być moje dzieło :P
PS.Buziak dla Krukówny :*
3145
#hemi nieaktywny
24 marca 2011r. o 21:37
cholera ponura:P p.s. buziak od krukówny wedle umowy:*

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~:) niezalogowany
24 marca 2011r. o 21:39
Jak jej się znudzisz to powiedz jej , że jestem pierwszy w kolejce :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza