Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

4190
#Detonator nieaktywny
27 sierpnia 2012r. o 22:03
A ja też dorzucę 5 giera.Otóż to że na Krzywej BCRALLYTEAM robi treningi i powiem wam marudą że na prawdę jak ktoś chce to zrobi sobie nawet na 5samochodów coś. A nie dostanie od taty furę wsadzi super pustą blondynę da jej jakiegoś nadmuchanego browa i to jest cały lans.Osobiście byliśmy zaskoczeni atakiem SUBARAKÓW ale mamy nadzieję że coś razem polatamy.Ale to musimy Hemi ustalić wcześniej by nie było trzody i na co my stawiamy na bezpieczeństwo bo jak wiadomo na Krzywej idiotów nie brakuję a widząc taśmę i tabliczki info mają w dupie.Tak że młode pokolenie musi jeszcze dużo przecierpieć i zrozumieć że nie wystarczy super fura ale to co się ma w głowie i jakieś doświadczenie już nie wspomnę o kulturze pozdrawiam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6964
#roky nieaktywny
27 sierpnia 2012r. o 22:57
A ja byłem i też wiem,że miras tym 1,8 wymiatał i byli Ci co chcieli być :) No i było super :) :) :) Pozdro dla uczestników :) :) :)

Dopisane 27.08.2012r. o godz. 22:57:

dodam super ludzie i kultura obowiązkowa :)
3145
#hemi nieaktywny
28 sierpnia 2012r. o 10:43
a się rozbrykaliście z tematami,ze ho ho;)

Na lotnisku w czasie zlotu najwazniejsze są dwie rzeczy:
1) KULTURA: żadnego smiecenia,chlewienia itp.
Nasz start był prawie przy budce ochroniarza (czy kogos tam od lotniska),zobaczył co robimy to się nawet nie czepiał,bo widział,że przyjechaliśmy sie pobawić a nie nachlewic,a później on z miotłą by latał :|
2) WYOBRAŹNIA ,czyli inne BEZPIECZEŃSTWO,zawodnik może w pełni się skupić na prowadzeniu auta,na trasie jak wie,że jest sam i żaden i dziwny czlowiek nagle mu nie zajedzie drogi,nie pojawi się z boku,czy ktos mu przed maską nie przebiegnie..

U nas czas okrążenia na ustawionej trasie wynosił ok minuty,nie było przepychanek,biegających ludzi,pełne bezpieczeństwo!!

Odnośnie ostatnich zlotów-jak jest jakiś spot grupki ludzi to jeszcze mozna nazwac to kulturalnymi spotami,ale jak jest zlot na kilkadziesiąt czy kilkaset aut to juz tylko jest chlew.

Dwa przykłady:
- 2 lata temu otwarcie sezonu (street roulette chyba organizowało),tłumy ludzi ,setki aut (niby 2 tys się przewinęło) i jak to wyglądało?
każdy upalał gdzie chciał ,jak chciał-patrzec na innych ludzi? a po co!!
"Ja" chce palić gumy czy latac bokiem i nie obchodzi mnie to,że ludzie chodzą,liczę się JA!!
A już ok południa szkła była masa..
- tej wiosny,otwarcie sezonu,doszło do wypadku.
Przyczyna? też totalny brak myslenia i "wdupiemanie" innych ,bo "ja" jestem najwazniejszy..
Scigały sie auta,a jakiś i dziwny czlowiek wpadkował sie między wódkę a zakąske i sie wszyscy zdziwili :| :|
Jazda na kole bez kasku,czy inne jazdy na kole nie patrząc na to,że może ktoś wyjechać,przebiegające osoby przed autami startującymi na "ileś tam" mili (nie było konkretnej odległości i jedni się ścigali na 100m inni na 1000m..),ludzie latający z aparatami przed autami...

Dopisane 28.08.2012r. o godz. 10:43:

a ja sobie do samochodu założe takie cos i was pozamiatam :] :] :] :]
http://allegro.pl/eko-tuning-duza-moc-male-spalanie-to-mozliwe-i2551367801.html

Zastosowana autokorekta

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
1428
Seifer
28 sierpnia 2012r. o 17:04
hemi napisał(a): a ja sobie do samochodu założe takie cos i was pozamiatam :] :] :] :]
http://allegro.pl/eko-tuning-duza-moc-male-spalanie-to-mozliwe-i2551367801.html

hehe:D bajer :D
ale najlepsze jest to ze ludzie cos takiego kupuja ( widac po Ofertach Kupna ) :D

Uśmiech na twarzy nie zawsze odzwierciedla faktyczny stan umysłu...
~lans i bauns niezalogowany
28 sierpnia 2012r. o 19:07
~Grzesiek napisał(a):
~lans i bauns napisał(a):
Jeśli jesteś aż tak wielkim inteligentem to powinieneś wiedzieć, że nie ładnie oceniać ludzi nie znając ich i takie teksty typu nieuku możesz kierować do swoich kolesiów :P
Oświecać CIĘ nie zamierzam, bo TWÓJ poziom nie należy do górnolotnych jak już wspomniałem. A jak było w Krzywej pod względem organizacji to chyba każdy kto był wie...

pajacu, masz pretensje, że ktoś cię nie zaprosił, albo o to, że pojawiłeś się i stałeś z boku jak pizd@. widzisz Mirek ci dobrze napisał, że słabe jednostki tylko stoją obok i kwękają. ty nawet podpisać się boisz, bo cip@ z ciebie. dla twojej wiadomości wiedz, że nie trzeba kogoś poznawać, aby móc tego kogoś oceniać. jeżeli ktoś ukradnie ci portfel to nie nazwiesz go złodziejem dopóki go nie poznasz? może nawet chcesz z tym "złodziejem" poznać się bliżej? na podstawie postów można ocenić kogoś. nawet jeżeli udaje głupka, na głupka wychodzi. ty na pewno nie udajesz. :D
Po pierwsze primo to jest publiczne forum, więc mogę tutaj napisać swoją opinię na dany temat.
Po drugie primo nikogo nie wyzywałem w swoich postach, więc nie wiem z jakiej racji ślesz mi takie wiązanki...może z braku kultury :| Pozdrawiaj zatem swoich kolegów podobnymi tekstami, bo nie znamy się na tyle żeby się tutaj przezywać :P
Po trzecie primo podałeś głupi przykład, z którym na pewno nie tylko ja bym się nie zgodził, ale to już TWOJA brocha Grzesiu...więc przestań gwiazdorzyć i zjedz snickersa :P
Do Ravena: tak miałem na myśli zloty z ostatnich 2 lat :)
~robraf niezalogowany
13 września 2012r. o 22:34
jako ze organoizator mowil" im wiecej osob tym lepiej" dlatego informuje ze w niedziele 15.09 na lotnisku w krzywej bedzie spocik
upalanie, wyscigi 1/4 mili ( prawdopodobnie mierzone .. ale niepotwierdzone)

zapraszam
3145
#hemi nieaktywny
14 września 2012r. o 8:05
[img=1347602755_xs1fr8k.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4122
#karmelka29 nieaktywny
14 września 2012r. o 8:09
:| ..fiu fiu fiu..pewnie będzie "gorąco"
:| ..chyba się skuszę.. ;)

Trzeba tak żyć, żeby można było mieć szacunek dla samego siebie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.