Zastosowana autokorekta
hemi napisał(a): a ja sobie do samochodu założe takie cos i was pozamiatam :] :] :] :]
http://allegro.pl/eko-tuning-duza-moc-male-spalanie-to-mozliwe-i2551367801.html
~Grzesiek napisał(a):Po pierwsze primo to jest publiczne forum, więc mogę tutaj napisać swoją opinię na dany temat.~lans i bauns napisał(a):
Jeśli jesteś aż tak wielkim inteligentem to powinieneś wiedzieć, że nie ładnie oceniać ludzi nie znając ich i takie teksty typu nieuku możesz kierować do swoich kolesiów :P
Oświecać CIĘ nie zamierzam, bo TWÓJ poziom nie należy do górnolotnych jak już wspomniałem. A jak było w Krzywej pod względem organizacji to chyba każdy kto był wie...
pajacu, masz pretensje, że ktoś cię nie zaprosił, albo o to, że pojawiłeś się i stałeś z boku jak pizd@. widzisz Mirek ci dobrze napisał, że słabe jednostki tylko stoją obok i kwękają. ty nawet podpisać się boisz, bo cip@ z ciebie. dla twojej wiadomości wiedz, że nie trzeba kogoś poznawać, aby móc tego kogoś oceniać. jeżeli ktoś ukradnie ci portfel to nie nazwiesz go złodziejem dopóki go nie poznasz? może nawet chcesz z tym "złodziejem" poznać się bliżej? na podstawie postów można ocenić kogoś. nawet jeżeli udaje głupka, na głupka wychodzi. ty na pewno nie udajesz. :D