Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Alergolog w Bolesławcu

3046
#sentinel nieaktywny
16 listopada 2012r. o 18:11
~mika napisał(a): Witam!

Potrzebuję nr kontaktowy do bardzo dobrego alergologa. Mam dwoje dzieci alergików i tutejsi lekarze nie bardzo dają sobie radę. Są przychodnie w Karpaczu, Wrocławiu, Legnicy, ale nie wiem do którego lekarza najlepiej się zapisać. Może macie kogoś, kogo polecacie? Dzięki.

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
17 listopada 2012r. o 9:38
ALERGOLOG MAŁGORZATA FIGIELA-RUTKA LEGNICA UL.OKULICKIEGO 1A/3 TEL.855 00 00 przyjmuje tez ze skierowaniem na kase chorych bardzo mila i dobra lekarka osobiscie tez tam bylam z dziecmi ze soba i mezem na miejscu sa robione testy skorne a jak cos jest nie tak to trzeba przyjechac na umowiony termin na testy pokarmowe nam bardzo pomogla przy okazji sie dowiedzialam ze mlodsze dziecko ma astme oskrzelowa i dostal inhalator i syrop i mam spokoj bo do tej pory mialam tylko leki na kaszel a tutaj lekarze nie robili nic wiec zarzadalam skierowania do arelgologa i wyszlo to co wyszlo przy okazji starszemu synowi zmienila inhalator bo tez astmatyk i o wiele lepiej dziecko funkcjonuje

Zmoderowano 17.11.2012 godz.22:58 - powód: korekta cytowania (sentinel)
9445
#aniapaula nieaktywny
17 listopada 2012r. o 9:58
Centrum Pulmonologii i Alergologii Karpacz
www.cpia.pl

http://klub.chip.pl/jakson/doswiad/maja/szklarska/index.html
oddział Szklarska Poręba

Osobiście leżałam w Karpaczu i polecam dla dorosłych,ale z tego co tam mamy opowiadały to lepszym oddziałem dla dzieci jest Szklarska....
~ niezalogowany
17 listopada 2012r. o 18:50
witam doktor Ryszard Markiewicz polecam zrobił mojemu rocznemu dziecku testy wyeliminowaliśmy pokarmy na które dziecko jest uczulone i są rezultaty. 512284051 przyjmuje w piątki każda spotkana u niego osoba go chwali a jest ich wiele
~xxx niezalogowany
22 listopada 2012r. o 14:18
Co do dr. Markiewicza to nie polecam. Po pierwsze on nie ma specjalizacji w allergologi(można to sprawdzić w Izbie Lekarskiej), a po drugie toczy się postępowanie sądowe wobec niego. Wmówił matce ze jej dziecko jej alergikiem, zrobił testy DNA, które że komo wykazały że dziecko jest uczulone w 5 stopniu na kurze i drzewa. Kobieta wykosztowała się u niego(testy i co tydzień prywatna wizyta). Na szczęście ojciec dziecka powtórzył badania w Centrum Pulmonologi i Alergologi w Karpaczu, które wykazały że dziecko nie jest alergiczką. Był nawet opisany w Nowinach Jeleniogórskich gdzie przyznał się że sprzedał nie legalnie leki matce, badania DNA nie wykonał w żadnym z laboratoriów tylko jak twierdził że ma specjalną do tego maszynę. Szok. Uważajcie na niego!! Poczytajcie na innych forach opinie na jego temat(oszukał nie jedną osobę).
9880
#she89 nieaktywny
22 listopada 2012r. o 14:36
Od jakiego wieku można robić dziecku badania na alergię?
2087
#Wikunia nieaktywny
22 listopada 2012r. o 17:18
skórne od 3 lat a z krwi już niemowlakowi

http://www.facebook.com/Krawiectwo.Melanii http://wikuniakwl02.wpiernicz.pl/vs
3754
#iwetka20 nieaktywny
22 listopada 2012r. o 21:26
Wikunia napisał(a): skórne od 3 lat a z krwi już niemowlakowi

Mój lekarz mówił, że testy skórne powinno robić się od piątego roku życia, bo wcześniej zrobione dadzą niewiarygodne wyniki. A dzisiaj byłam u dra Latosia w Karpaczu i uważam, że zna się na rzeczy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza