~JOANNA napisał(a): Jeśli chodzi o to skąd wiedziałam jakie produkty to jak już wspomniałam 3 lata badań w różnych klinikach i obserwacje po podaniu pokarmów nawet w szpitalu stosowali jej taka diete i robili wyniki poprostu mleko powoduje zawsze nadprodukcję sluzu tylko tu już zależy od organizmu jak sobie z tym radzi i czest nawet u dorosłych bywa tak że często "odchrząkują flegmę" a nawet nie wiedza skąd sie ona bierze tak też w przypadku mojej córki było..
Inchalacji miała wiele ale bardzo dobrze dobrał jej lekarz z Warty też chyba rok próbowaliśmy różne krople oczne(bo sa łagodniejsze i nie szkodzą jak te do nosa)aż w końcu
zauważyliśmy że jak objawy są niewielkie to stosuję sół 3ml+1/2 ampułki pulmikortu(tak przeciwzapalnie) a jak katar się nasila to do inchalacji dodaję 0,5ml gentamycyny tej do iniekcji.
Będąc niedawno na immunologi pani dr.nauk medycznych stwierdziła że to bardzo dobrze przemyślane rozwiązanie.
Zaczełam więc te inchalacje stosować równiez dla starszej córki bo rzeczywiście miala zapisane sól+berodual+pulmikort a gentamycyne sama zaczełam jej podawać jak ma katar i 2 razy wystarcza zwykle by katar "znikł".Pozdrawiam
~JOANNA napisał(a): Ja ci radze pójdź do dr.Chudyby..
~ napisał(a):~JOANNA napisał(a): Ja ci radze pójdź do dr.Chudyby..
A ja tego pana radzę Ci omijać szerokim łukiem. Radia M możesz posłuchać w domu za darmo a o sprawczej mocy Chrystusa również za darmo możesz poczytać tu w postach, z całym szacunkiem, Calahana.
Tylko i wyłącznie Karpacz !