:) alter aby taką rękę zrobić to ci wystarczy z pewnością tylko ręka :D i extra mocny żel.
Aleś mi skomplikowaną wynalazł :) nie wiesz, że piękno w prostocie jest.
~aa napisał(a): :) Aleś mi skomplikowaną wynalazł :) nie wiesz, że piękno w prostocie jest.
Tak? Jednak nie chodzi o samo śmigło, a o to jak do takiego śmigła dochodzisz ;) Czasami droga ważniejsza od celu... Taka fryzura to przecież na jeden szalony wieczór, a potem CIACH i nie ma :)
:) poetycko : piękne i lśniące niczym blask księżyca
;) czyli przetłuszczające się
:) bystre i nieokiełznane niczym lwia grzywa
;) znaczy się sterczą we wszystkie strony i mus prostownica
itd :)
ps.
Podobają mi się długie włosy w promieniach poranka... :)
Pamiętam, jak przypadkiem natrafiłem na sesję zdjęciową w parku botanicznym we Wrocławiu... Modelka z wytrwałością, w promieniach słońca, z mokrymi włosami, tańczyła w zimnej wodzie wśród wodnych kwiatów... Wyglądało to niezwykle :)
b-r-a... :)
Dopisane 16.10.2015r. o godz. 17:27:
Było? :)
Dopisane 16.10.2015r. o godz. 17:32:
Dopisane 16.10.2015r. o godz. 18:06:
Mirosław Czyżykiewicz - Patrzę w okno :)
Patrzę w okno, widzę las
Na pniach jak sztalugi
Księżyc nieco zgasł
Słyszę staw zakumkany
Cały jak długi
I domyślam się istnienia trawy
Patrzę w okno, widzę tłum
O twarzach z bez twarzy
I płacz i śmiech i tuturum u drzwi kredensu
Słyszę szept z plakatowych ust
I domyślam się istnienia sensu
Jest i któryś tam miesiąc i rok
Słońce zaszło już chyba głęboko
W kategorii koloru - jest noc
Patrzę w okno, niech będzie, że w okno
Patrzę w okno, widzę las
Na pniach jak sztalugi
Księżyc nieco zgasł
Słyszę staw zakumkany
Cały jak długi
Dopisane 16.10.2015r. o godz. 20:01:
Nowość :)
„Wieniczka” to drugi singiel promujący album Mirka Czyżykiewicza „Odchodzę, wracam”, który ukaże się 6 listopada 2015."
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.