skorn napisał(a): Jakoś nie zetknąłem sie z tym zespołem wczesniej. Wokal niczym Jan Chris z Gorefest.
To 1:1, bo ja Gorefest też wcześniej nie słyszałam. Wokaliści brzmią bardzo podobnie, dorzuciłabym jeszcze do nich Litvintrollowego (też tak potrafi). Uważam jednak, że Vedonistovy ma bardziej charkotliwy głos. A pałkarz? Dla mnie lepsiejszy Vedonistowy, ale posłucham więcej Gorefesta i wtedy się przekonam.
Oczywiście moich ukochanych sobie nie podaruję, a co! :):)
Andrej też potrafi dać czadu swoim głosem.
Dopisane 30.06.2014r. o godz. 00:47:
StoProCent napisał(a): Sezonowe zachcianki, hmm..;)
No Doubt Sunday Morning
:P
Teledysk kojarzy mi się z tym:
:)
Dobranoc :)
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.