masi napisał(a): Teledysk do dooopy, a tak zachwalali, może jedynie ryk silników i ewentualnie... :D od 3:45 zaczynać ;)
Ale muzyka, perkusja bajeczna z naciskiem na gitarę ;)
Nie mogę się nasłuchać :)
Masi, teledysk teledyskiem, jak pominiesz lukanie na dupeczki w nim, to można tego posłuchać.
Jednakże dla mnie właśnie do 3:45, bo: słyszę fajną wiolonczelę i pianino (niestety nie jest to fortepian :]).
Później wchodzi królowa perkusja, trochę basu i... dalej od 3:45 prym wiedzie perkusja. Gitara jest skutecznie zagłuszana bardzo głośnym, wręcz krzykliwym wokalem ;]
i perkusją.
W skali od 1 do 10, dla mnie ledwo co 3.
Jest to tylko moje skromne zdanie ;)
Nie oceniam, bo wielu może się podobać, no i "efekciarstwo" jest!
Przy okazji wynalazłam to:
:D:D
Panowie mają potencjał ;)
Nie tylko jądrowy :D
masi napisał(a): Jeszcze tylko kwiaty i będziemy kwita :P
Tak, kwiaty do Twojej garderoby, a autografy przez telefon ;) :D
Dobrze, że "sztywniakiem" nie jesteś, ja też nie należę do tego gatunku :P
Pozdrawiam :)
:)
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Masi mnie się zestawienie muzyczno-graficzne bardzo podoba:)
magnum44 napisał(a): ...sprawiłaś tym utworem wiele radości
"takiemu Jednemu" :D:D
O :| :D
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.