Pancerni w Bolesławcu w 1968 r. Podobno autor tego zdjęcia ma więcej takich perełek, ale chce za nie kasę... Może jakaś zrzutka ??? Kocham takich ludzi !!!
Jak patrzę na zdjęcie pancerniaków to mnie nostalgia bierze.Proszę sobie wyobrazic, że posiadałem jako dziecko mnóstwo zdjęc z RUDYM 102. Były i te z Bolesławca. Niestety jako dziecko nie potrafiłem docenic ich wagi. Ach...
A to ulica Asnyka- oczywiście dziś.[img=1309973748_q5xvi93.jpg]
Faktycznie, wkradł się błąd. Sory. Już się poprawiam. To jest ulica Asnyka, widoczne drzewo, które rośnie przy wieżowcu.
Nie wiem tylko w jakim celu ktoś próbuje ironizowac na forum, jeśli chodzi o podpisy na fotkach. Uważam, że bardzo dobrze gdy jest tak duże zainteresowanie historią naszego miasta. Szkoda tylko, że są osoby, które przy tej okazji próbują pokazac, że mają materiały, które należą tylko do nich. Wydaje mi się, że każdy hobbysta szanuje swoje zbiory i dobrze. Ale sądze, że największą przyjemnością dla takiej osoby powinno byc dzielenie się swoją radością z innymi. Przecież materia ły wystawiane na tym forum to tylko scany zdjęc. Oryginały i tak są, lub powinny byc zabezpieczone.[img=1310007057_q38ebdq.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.