~~Ciemnoczekoladowa Męczennica napisał(a): Czy i gdzie, mogę znaleźć jakieś książki o historii Bolesławca?
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):~~Ciemnoczekoladowa Męczennica napisał(a): Czy i gdzie, mogę znaleźć jakieś książki o historii Bolesławca?
W kasie muzeum możesz kupić najnowsze książki. A w samym muzeum znajduje się czytelnia.
~kolekcjoner napisał(a): prosze bardzo :)[img=1309696889_m1jq380.jpg]
~~Ciemnoczekoladowa Męczennica napisał(a):~~Bordowa Smagliczka napisał(a):~~Ciemnoczekoladowa Męczennica napisał(a): Czy i gdzie, mogę znaleźć jakieś książki o historii Bolesławca?
W kasie muzeum możesz kupić najnowsze książki. A w samym muzeum znajduje się czytelnia.
Dziękuję serdecznie :)
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):~~Ciemnoczekoladowa Męczennica napisał(a):~~Bordowa Smagliczka napisał(a):~~Ciemnoczekoladowa Męczennica napisał(a): Czy i gdzie, mogę znaleźć jakieś książki o historii Bolesławca?
Dziękuję serdecznie :)
Polecam też Allegro ;)
https://allegro.pl/kategoria/ksiazki-i-komiksy?string=Boles%C5%82awiec&bmatch=e2101-d3720-c3682-cul-1-4-0304
Książbi panów Bachmińskiego i Śliwki wciąż można tam znaleźć. Czasem trafia się
Olczaka i inne.