Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Stare zdjęcia z Bolesławca.

~ niezalogowany
11 kwietnia 2012r. o 19:30
Gamelin napisał(a): gołym okiem widac ,ze zdjecia Ochotniczej strazy nie sa z naszego Bolesławieckiego rynku i mimo ,ze są to całkiem ciekawe fotki tez twierdze ,że powinno sie je usunąć.

zdjęcia już zgłoszone do usunięcia przeze mnie, to była moja pomyłka,mi też te budynki nie pasowały :) ,zmyliła mnie nazwa Bolesławiec ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 kwietnia 2012r. o 19:34
[img=1334165631_1f0xnjg.jpg]
~pinio65 niezalogowany
11 kwietnia 2012r. o 19:40
Ostatnie zdjęcie - lata 80 ? Znalazłem je kiedyś w necie i napisałem do autora , ale oczywiście mi ni odpisał ...
~ niezalogowany
11 kwietnia 2012r. o 19:43
A może by tak odnowić basen wojskowy...[img=1334166191_3dto6to.jpg]
7066
#Gamelin nieaktywny
11 kwietnia 2012r. o 19:44
~ napisał(a):
Gamelin napisał(a): gołym okiem widac ,ze zdjecia Ochotniczej strazy nie sa z naszego Bolesławieckiego rynku i mimo ,ze są to całkiem ciekawe fotki tez twierdze ,że powinno sie je usunąć.

zdjęcia już zgłoszone do usunięcia przeze mnie, to była moja pomyłka,mi też te budynki nie pasowały :) ,zmyliła mnie nazwa Bolesławiec ;)

Zdarza sie ,nie myli sie ten co nic nie robi ;)

~pinio65 niezalogowany
11 kwietnia 2012r. o 19:59
Na portalu jest dział Bolesławiec na widokówkach, gdzie jest masa zdjęć starego Bolesławca. Mam taką propozycję do Moderatora: czy można w jakiś sposób posegregować te zdjęcia ? Według ulic, obiektów, miejsc. Każdy mógłby dodać swoje zdjęcie do konkretnego działu. W ten sposób internauci mogą wkleić wszystkie swoje zdjęcia jakie posiadają.
~Je niezalogowany
11 kwietnia 2012r. o 20:32
Może by wreszcie zabudowali ten pusty plac w rynku , z pewnością lepiej by wyglądał.
~emeryt niezalogowany
11 kwietnia 2012r. o 21:21
myślisz że klechy na to pozwolą.Przecież bazylike zasłoni.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza