~~Jasnoczerwona Psianka napisał(a): proponowałem ci spotkanie w redakcji...
wymiękłeś ...
teraz pytam wprost nie za plecami dlaczego się nie zalogujesz i złożysz tu deklarację że nie masz z tym nic wspólnego...
spotkanie z tobą?
wykluczone Lucjan bo po naszej ostatniej rozmowie sprzed miesiąca kiedy sam do mnie zadzwoniłeś , przeinaczyłeś moje słowa na swój sposób...
zaufać tobie to jak zaufać grzechotnikowi ...to ostatnia rzecz na którą mógłbym się zdobyć...
a to że tu otwarcie nie zaprzeczysz jako zalogowany jest dla mnie praktycznie jasnym przekazem...
jeśli się to sprawdzi Lucjan ...
there will be no mercy...
~~Bolecnauta napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaskraworóżowy Nawłoć napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoczerwona Psianka napisał(a): widomo że żaden z ciebie ''kryształ''....;D
ale zadano ci tu pytanie...co z tym zalogowaniem się i jasnej ,otwartej deklaracji że nie opublikowałeś tego postu z moimi danymi...;D
Wszystko osobiście powtórzę tobie i " Bolecnaucie " prosto w oczy, starczy ci na to odwagi??. Wiem że nie, udowodnisz że się mylę ?.
Zapraszam jutro do redakcji bolca. Podaj godzinę .
Jak przyjdziesz razem z twoim "koleżką" Januszem to w każdym miejscu i o każdej porze.
~~Jaskraworóżowy Nawłoć napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskraworóżowy Nawłoć napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoczerwona Psianka napisał(a): widomo że żaden z ciebie ''kryształ''....;D
ale zadano ci tu pytanie...co z tym zalogowaniem się i jasnej ,otwartej deklaracji że nie opublikowałeś tego postu z moimi danymi...;D
Wszystko osobiście powtórzę tobie i " Bolecnaucie " prosto w oczy, starczy ci na to odwagi??. Wiem że nie, udowodnisz że się mylę ?.
Jak przyjdziesz razem z twoim "koleżką" Januszem to w każdym miejscu i o każdej porze.
Tu jest dowód, Psianka i Bolecnauta to jedna osoba , odpowiadając jednemu system wrzuca " dwóch."
~~Jaskraworóżowy Nawłoć napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskraworóżowy Nawłoć napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoczerwona Psianka napisał(a): widomo że żaden z ciebie ''kryształ''....;D
ja jestem otwarty na propozycję ...
podaj godzinę ...
przecież wiem że nie przyjdziesz...a przecież miałbyś okazję pokazać tu jak się domyślam całą stertę swoich słynnych zrzutów...''zrzutów''
jęczysz tu gościu ale nie robi to na mnie wrażenia...
więc o której?