Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szczepionki - ogromne zagrożenie dla dzieci

~ niezalogowany
19 października 2012r. o 11:36
Ja bym nie szczepił, ja bym się modlił - żartuje, taki humor, odmiana prosektoryjna :). Moja matka - wg. niektórych tutaj, wyrodna kobieta- nie modliła się tylko zaszczepiła mnie na wszystko co możliwe i jakoś zdrowo żyje , ale faktycznie ,macie rację , to wolny kraj, niech jeden się modli , a drugi szczepi :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~jemiola niezalogowany
19 października 2012r. o 15:42
Ja tylko stwierdziłam fakt niech jedzie do WB skoro kek się tak podoba wolny kraj może wyjechać skoro jej tu źle czy powiedziałam coś złego obraziłam kogoś ???
~ niezalogowany
19 października 2012r. o 19:15
Najgorsze jest to, że by się utrzymać w środowisku lekarskim i nie być napiętnowanym, to trzeba mieć jedną słuszną teorię - szczepionki sa super. A niech tylko jakiś autorytet lekarski śmie mieć zdanie odmienne - wtedy jest wyśmiany przez "niezależnych" fachowców, zresztą często powiązanych z kartelami farmaceutycznymi i jego kariera jest skończona (pamiętacie, że przy wprowadzaniu szczepionek na świńską grypę okazało się, że we władzach firm farmaceutycznych produkujących te szczepionki zasiadały osoby powiązane z WHO).
Więc nawet ci, którzy widzą w szczepionkach zagrożenie siedzą po prostu cicho.
Zresztą tak jest nie tylko ze szczepionkami, także takie tematy jak: globalne ocieplenie, zamachy na WTC, ewolucja, kryzys światowy itp. mają tylko jedną słuszną koncepcję lansowaną przez media, wszyscy "odmieńcy" są wyśmiewani lub ignorowani.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
19 października 2012r. o 19:36
~ napisał(a): Najgorsze jest to, że by się utrzymać w środowisku lekarskim i ... .

Jesteś lekarzem ... nie pytam o nazwisko :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
19 października 2012r. o 20:57
~ napisał(a): Zresztą tak jest nie tylko ze szczepionkami, także takie tematy jak: globalne ocieplenie, zamachy na WTC, ewolucja, kryzys światowy itp. mają tylko jedną słuszną koncepcję lansowaną przez media, wszyscy "odmieńcy" są wyśmiewani lub ignorowani.

Racja!! :)
Tak jest z nami, wierzącymi wbrew oficjalnej wersji, że ELVIS PRESLEY ŻYJE! ;(

PS.Mam nadzieję , że jesteś z nami Panniuś! :) :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
19 października 2012r. o 21:34
~ napisał(a): PS.Mam nadzieję , że jesteś z nami Panniuś! :) :*

Oczywiście. :) Nie wiem , czy wiesz Grzdylu , ale jak walną ten odrzutowiec w Pentagon to się taka temperatura zrobiła , że cztery sześciotonowe silniki z tytanu odparowały a .... w tym samym miejscu FBI znalazło plastikowy dowód pilota -terrorysty :D Świat jest pełen cudów :)

Dopisane 19.10.2012r. o godz. 21:34:

Pozdrawiam " Odmieńców " :) Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9714
#BPM nieaktywny
20 października 2012r. o 7:16
~ napisał(a): Zresztą tak jest nie tylko ze szczepionkami, także takie tematy jak: globalne ocieplenie, zamachy na WTC, ewolucja, kryzys światowy itp. mają tylko jedną słuszną koncepcję lansowaną przez media, wszyscy "odmieńcy" są wyśmiewani lub ignorowani.

"Odmiency" w sprawie Katastrofy Smolenskiej sa traktowani z jeszcze wiekszym stponiem natezenia ignorowania i wysmiewania.
~pietrek1 niezalogowany
20 października 2012r. o 7:57
~ napisał(a):

Racja!! :)
Tak jest z nami, wierzącymi wbrew oficjalnej wersji, że ELVIS PRESLEY ŻYJE! ;(

PS.Mam nadzieję , że jesteś z nami Panniuś! :) :*

Hitler podobno też, w Argentynie :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza