Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szczepionki - ogromne zagrożenie dla dzieci

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 października 2012r. o 8:57
~ napisał(a): Paniuśka , to teraz jeszcze napisz w jakim celu są te opryski ? Bo żadnych normalnych wytłumaczeń nie znajduję i czy Ci "czuwający" nad tym ludzie są z innej planety? Że im to nie zaszkodzi ?

Nie jestem pewien , ale mam wrażenie ,że ... "jeśli nie wiadomo o co chodzi , to chodzi o kasę "
Opryski bezpośrednio zapewne nie szkodzą ludziom , podniósł by się ogromny szum , gdyby ktoś zauważył bezpośredni związek , ale pośrednio wpływają na ekosystem , mordują owady . Efektem tego może być nieopłacalność upraw rolnych , chyba ,że ma się dopłaty z EU na zakup GMO i środki ochrony roślin. Pytanko do Ciebie , jakie warzywka są dla Ciebie lepsze , te uprawiane na działeczce, czy pędzone chemią na wielohektarowych plantacjach , bez udziału owadów :) Miłej niedzieli Bolecnauci :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
946
#ufciak nieaktywny
14 października 2012r. o 11:42
To jest straszne...polecam poświęcić chwilę na przeczytanie poniższego linku zawierającego list prof. Majewskiej na temat szczepień w Polsce jak i za granicą ...sama mam małe dziecko...
http://www.meritum-news.com/PORADY/?p=713
~ niezalogowany
14 października 2012r. o 21:18
ufciak napisał(a): To jest straszne...polecam poświęcić chwilę na przeczytanie poniższego linku zawierającego list prof. Majewskiej na temat szczepień w Polsce jak i za granicą ...sama mam małe dziecko...
http://www.meritum-news.com/PORADY/?p=713

przecież to stek bzdur, jakich w internecie znajdziecie mnóstwo. Artykuł pochodzi z 2008 roku a ostatnio słyszałam, że te "autorytety" pozbawiono dyplomu lekarskiego a te bzdurne odkrycia obalono.
Młode pokolenie nie wie już chyba co to jest polio, i jak strasznie chorowały dzieci i stąd te mądrości ludowe
4335
14 października 2012r. o 21:54
~ napisał(a): ... przecież to stek bzdur, jakich w internecie znajdziecie mnóstwo. Artykuł pochodzi z 2008 roku a ostatnio słyszałam, że te "autorytety" pozbawiono dyplomu lekarskiego a te bzdurne odkrycia obalono.

A gdzie żeś o tym słyszała krynico wiedzy wszelakiej ... ja pochodzę z 66 ubiegłego stulecia i trochę czasu plątam się po tej planecie , nieustannie dziwiąc się ludzkiej głupocie. Podczas tej plątaniny jednego zdążyłem się nauczyć , tam gdzie pojawia się chęć zysku , tam każde s...ysyństwo jest możliwe. Zaszczepiłaś się już na wirusa AHn1 ?

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Hajmo Iwona niezalogowany
14 października 2012r. o 22:39
W A Ż N E !!!

Profesor Maria Dorota Majewska o szczepieniach
&feature=player_embedded#!

Dowiedz sie więcej
https://plus.google.com/u/0/101054421963367591323/posts
~emeryt niezalogowany
14 października 2012r. o 22:54
w ubiegłym roku jewropa w panice kupowała szczepionki tylko my nie .Więc ? :P
4335
14 października 2012r. o 23:04
~emeryt napisał(a): w ubiegłym roku jewropa w panice kupowała szczepionki tylko my nie .Więc ? :P

Jest jakaś nadzieja na rozwój inteligencji nad Wisłą :) Dobranoc Bolecnauci :)

~Matka niezalogowany
14 października 2012r. o 23:35
Wśród nas matek jest wiele tych, które wychowywały 30-35 teraz dzieci i wiedzą, że jest w nich coś nie tak. Szczególnie można to zaobserwować jeśli ma się więcej niż tylko jedno dziecko. Autyzm, ADHD dotyka przeważnie chłopców. Wiele na ten temat czytałam i jestem przekonana, że jest to wpływ szczepień. Po tym doświadczeniu wiem, że gdy córka zajdzie w ciąże, zrobię wszystko, aby nie rodziła w Polsce, ponieważ nie można w szpitalu zażądać nie szczepienia swojego dziecka. To okrutne, co zgotował nam pęd do zarabiania pieniędzy na ludzkim nieszczęściu. "To ludzie ludziom gotują taki los". Pani profesor otworzyć winna nie jedne oczy, aby nastał pospolity bunt przeciw szczepieniu. Dziękuję Pani za odwagę i proszę nie ustawać w wysiłkach.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo