Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Centrum Sztuk Walki

8250
#krzysztoforus2 nieaktywny
19 marca 2012r. o 14:44
[
c=~]sport to zdrowie

Zwłaszcza jeżeli używa się kija bejsbolowego.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~101 niezalogowany
20 marca 2012r. o 0:46
MMA to zwykła napierducha i nic poza tym. No i kolejna kwestia - po co komu umiejętność sztuki walki? Dla samej satysfakcji, czy bicia ludzi na ulicy? Bo co inteligętniejsi dobrze wiedzą, że na pewno nie do samoobrony, bo wiemy jak działa prawo w tym państwie, że za samoobronę idzie się siedzieć. Więc, po cóż??
206
#Member nieaktywny
20 marca 2012r. o 13:57
~~101 napisał(a): MMA to zwykła napierducha i nic poza tym. No i kolejna kwestia - po co komu umiejętność sztuki walki? Dla samej satysfakcji, czy bicia ludzi na ulicy? Bo co inteligętniejsi dobrze wiedzą, że na pewno nie do samoobrony, bo wiemy jak działa prawo w tym państwie, że za samoobronę idzie się siedzieć. Więc, po cóż??

Za MMA tez nie przepadam, bo co to za przyjemność tulić się do spoconego grubasa ;) A co do samoobrony - to chociaż polskie prawo jakie jest wszyscy wiemy to i tak wolał bym udowadniać przed sądem, że była to obrona konieczna, niż leżeć przysypany ziemią na śluzowej. Bądź jeszcze gorzej, opłakiwać bliską mi osobę przez brak odpowiedniej reakcji.

Ty za mnie nie umrzesz, więc nie mów jak mam żyć.
~:) niezalogowany
20 marca 2012r. o 14:27
ja obserwuje swoich znajomych i widze, że sporty walki świetnie wpływają na ludzi, szczególnie tych w tzw. głupim wieku, nastolatków, trochę zagubionych, czy zbuntowanych
przede wszytskim wysiłek rozładowuje emocje, zmęczenie odstresowuje
trening wymaga dobrej formy - fajki, alkohol, inne rzeczy - idą w odstawkę, bo trenujemy i chcemy być coraz lepsi
osobowość trenera - o panu z centrum słyszałam tylko dobre rzeczy, pozytywny męski wzorzec
ja kiedys wzięłam udział w weekendowym szkoleniu z samoobrony, dużo sie nauczylismy. wychodząc na ulicę wiedziałam, że jestem w stanie zrobić komus fizycznie krzywdę, ale dzięki tej wiedzy czułam, że ja bardziej kontroluję sytuację, że nawet wobec niebezpieczeństwa będę dążyć do porozumienia a nie do konfrontacji
także dla mnie wszelkie sporty walki to pozytywna sprawa
~Chronopia niezalogowany
15 maja 2012r. o 13:08
W imieniu Bolesławieckiego Klubu Muay Thai informuję, że klub z dniem 1 czerwca 2012 r. zmienia miejsce prowadzenia zajęć. Zajęcia prowadzone będą w Centrum Sztuk Walki mieszczącym się przy ul. Dolne Młyny nr 25/27.
Zajęcia odbywać się będą:
poniedziałek 18.00-19.30
środa 18.00-19.30
piątek 19.00-20.30
Wszystkich zainteresowanych treningami zapraszamy.
Więcej informacji wkrótce na mtbc.info oraz na stronie naszego nowego partnera csw-streetfighter.pl
~ niezalogowany
15 maja 2012r. o 20:47
super,warunki beda lepsze bo na mechaniku syf
~wda niezalogowany
17 czerwca 2012r. o 19:33
juz jakis czas minął od otwarcia czy ktos powie cos wiecej o poziomie treningów i cenie karnetu? i czy na wakacje normalnie to funkcjonowac bedzie?
~CSW niezalogowany
13 października 2012r. o 13:37
Tworzymy grupę dla najmłodszych w wieku 5-9 lat na zajęcia rekreacyjno ruchowe z podstawami boksu tajskiego.Więcej informacji pod numerem 883 164 914 lub [email protected]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza