WITAM,SERDECZNIE.JESTEM NIKOLA MAM 32 LATA,MIESZKAM B-C 4 TYGODNIE,MAM SUNA 7 LETNIEGO.I CHETNIE SIE DOŁOCZE DO WAS :) JEŚLI MOŻNA ;) :P OPRÓCZ TEŚĆIOWYCH TO NIKOGO TU NIE ZNAM.CHETNIE SIE SPOTKAM Z KIMŚ NA PIWKO :D SERDECZNIE ZAPRASZAM JAK KTOŚ MA DZIŚ CHEĆ ALE TYLKO KOBIETY NIE FACETÓW :)
hej,napiwko moge się spotkać :P z chęcią dziś,,,fajna dziś pogoda i mam troche czasu dziś wieczorkiem koło 20 lub 21 jak ci pasuje :) ale gdzie byśmy poszli !! ?? bo ja pale a z tego co wiem to tu uwas nie wolno palić w barach.....to może na ławeczke :D ....może ktoś jeszcze jest chetny to zapraszam ;) ;)
hej,napiwko moge się spotkać :P z chęcią dziś,,,fajna dziś pogoda i mam troche czasu dziś wieczorkiem koło 20 lub 21 jak ci pasuje :) ale gdzie byśmy poszli !! ?? bo ja pale a z tego co wiem to tu uwas nie wolno palić w barach.....to może na ławeczke :D ....może ktoś jeszcze jest chetny to zapraszam ;) ;)
to super to jest nas już dwie koietki :] może któraś koietka jeszcze sie dołoczy do nas.co na ławke na piwko mi to nie przeszkadza :P mi to by pasowała 20godz.jak coś to tu sie zgadamy dokładnie.poczekamy jeszcze może ktoś sie dołoczy jeszcze do nas :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.