Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szukam koleżanki

4067
#zraniona nieaktywny
5 października 2011r. o 12:08
Julita,pogoda ma sie nam zepsuc,wiec ciezko bedzie jak bedzie padac :/ dlatego pisze jakby co to mozna tez i do mnie wpasc,mam duze pokoje dla dzieci,wiec i miejsce do bawiania bezdie ,przy takiej brzydkiej pogodzie ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7748
#Cathleen.bc nieaktywny
5 października 2011r. o 12:13
Ja nie mam dzieci ale podobno mam do nich dobre podejście :) Ostatnio wiele moich koleżanek wyjechalo do innych miast lub za granicę , więc zostałam sama .
4067
#zraniona nieaktywny
5 października 2011r. o 12:27
nie szkodzi ;D moge ci moje podzucac :D
7748
#Cathleen.bc nieaktywny
5 października 2011r. o 12:29
hahah nie ma problemu :)
Dziewczyny , że tak zapytam w jakim przedziale wiekowym jesteście ??:)
4067
#zraniona nieaktywny
5 października 2011r. o 12:33
no ja swoj nie napisze bo teraz wstyd... hehehehhe :D ale masz na moim gg ;)
7748
#Cathleen.bc nieaktywny
5 października 2011r. o 12:51
To może ja napiszę pierwsza :) 22latka mam :)

I kobietki kochane nie wstydźcie się , im kobieta dojrzalsza tym lepiej i seksowniej :)
~Julita niezalogowany
5 października 2011r. o 12:54
27 lat ;)
7752
#czarna22 nieaktywny
5 października 2011r. o 12:58
hej jak cos to i ja sie dolanczam mieszkam z boleslawcu pare miesiecy z chlopakiem ale znam tylko jego znajomych. A jestem z okolic lubania. 22latka bez dzieci :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo