Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szukam koleżanki

7733
#kasia22 nieaktywny
18 maja 2012r. o 17:13
dziewczyny bez dzieci tez zapraszamy jak ktoras sie nudzi i ma ochote nawiazac znaomosc badz jest nowa w miescie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~żaneta fajne forum niezalogowany
18 maja 2012r. o 18:56
witam,mam na imie Żaneta nie mam dzieci,ale super że ktoś załorzył takie forum :) z miłom chęcią poznam nowych ludzi.i z chęcią wyskocze dziś napiwko :P po całym tygodniu pracy fajnie będzie wyskoczyć dzis na piwko.umówie się przez e-mail z marzeną i zapraszam wiecej dziewczyn jak mają ochote wyskoczyć znami na piwko wieczorem :P te co mają dzieci i te co nie mają dzieci ;)
~piwko niezalogowany
18 maja 2012r. o 19:52
witam,ciekawe forum :) lubie poznawać nowych ludzi :P i z chęcią bede tu wpadać......nie mam dzieci i mam 32 lata :P a co do piwka to jestem za :P ale dopiero jutro moge iść na browarka wieczorkiem :) zapraszam jeśli ma ktoś cheć się dołoczyć jak coś to tu prosze pisać .a potem możemy wszystkie się gdzieś na mieście spotkać i wyskoczyć ;)
5314
#Beauty nieaktywny
18 maja 2012r. o 20:38
Szkoda, że ja nie mogę dzisiaj, bo chetnie bym Was poznała dziewczyny:)
~sylwia niezalogowany
18 maja 2012r. o 21:18
witam,wszystkie panie ;) mam 30 lat,mieszkam w bolesławcu od 5mie.nie znam wielu osub i z checią poznam nowe osoby :] dzieci jeszcze nie mam,ale w planach już mam :P a co do propozycij wyskoku na piwko,zmiłom checią jutro.wpadne tu jutro na forum, to prosze napisać gdzie i októrej byśmy sie spotkali kobietki na piwku po cieszkim tygodniu pracy :P pozdrowionka
7733
#kasia22 nieaktywny
18 maja 2012r. o 21:45
ja co prawda piwka nie moge pic ale zapraszam na kawke
~ niezalogowany
18 maja 2012r. o 22:11
WITAM,MAM NA IMIE WIOLA.W BOLESŁAWCU MIESZKAM DOPIERO 2 TYGODNIE Z CHŁOPAKIEM.CHĘTNIE BYM POZNAŁA JAKĄŚ KOLEŻANKE ŻEY POGADAĆ,WYPIC KAWE LUB PIWKO.JEŚLI JEST KTOŚ CHĘTNY TO ZAPRASZAM DO ROZMOWY.
7733
#kasia22 nieaktywny
18 maja 2012r. o 22:49
~ napisał(a): WITAM,MAM NA IMIE WIOLA.W BOLESŁAWCU MIESZKAM DOPIERO 2 TYGODNIE Z CHŁOPAKIEM.CHĘTNIE BYM POZNAŁA JAKĄŚ KOLEŻANKE ŻEY POGADAĆ,WYPIC KAWE LUB PIWKO.JEŚLI JEST KTOŚ CHĘTNY TO ZAPRASZAM DO ROZMOWY.
O to witamy w miescie a ile masz lat wiola ja 22

Dopisane 18.05.2012r. o godz. 22:49:

kasia22 napisał(a):
~ napisał(a): WITAM,MAM NA IMIE WIOLA.W BOLESŁAWCU MIESZKAM DOPIERO 2 TYGODNIE Z CHŁOPAKIEM.CHĘTNIE BYM POZNAŁA JAKĄŚ KOLEŻANKE ŻEY POGADAĆ,WYPIC KAWE LUB PIWKO.JEŚLI JEST KTOŚ CHĘTNY TO ZAPRASZAM DO ROZMOWY.
O to witamy w miescie a ile masz lat wiola ja 22
jak bedziesz miala chwile to moje gg 15510346
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo