Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Spomasz Bolesławiec Smulders group

~Francuz niezalogowany
23 kwietnia 2012r. o 11:04
z tego co widze na tym forum to pytania trzeba kierować do Tojasienki, wyglada na jakaś poinformowaną osobę. Ja tez jestem spawaczem i spawam we francji. zarabiam okolo 1800E miesięcznie. jak podobne pieniadze da sie zarobic w polsce wracam bez namysłu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 kwietnia 2012r. o 14:07
póki co nie ma przyjęc w zakładzie pytałem
~bzyku niezalogowany
24 kwietnia 2012r. o 10:59
ciekawe kogo pytałeś na zakładzie w Żarach dalej wisi plakat ze przyjmuja spawaczy... do boleslawca też beda przyjmować
~??? niezalogowany
24 kwietnia 2012r. o 12:41
~samotna napisał(a): mój mąz...spawacz z "papierami",praktyka 10 lat z czego 4 lata za granicą zarabia 2,5 tys. euro a i tak mówi,że mało,bo to cięzka praca:/
wyjechał z Polski,bo za 2 tysiące pracowac nie chciał...

głopi spawadz po zawodowie czy technikum za 2 000 zl nie oplaca mu sie pracowac, hahaha uwazasz ze taki bez szkoly to malo za taka kwote zarabia ? ludzie po studiach zarabiaja podobne i to brutto a ty mi tu ze mu sie nie oplaca to niech szkole ciemnota robi !!!
~ niezalogowany
25 kwietnia 2012r. o 9:13
~??? napisał(a):
~samotna napisał(a): mój mąz...spawacz z "papierami",praktyka 10 lat z czego 4 lata za granicą zarabia 2,5 tys. euro a i tak mówi,że mało,bo to cięzka praca:/
wyjechał z Polski,bo za 2 tysiące pracowac nie chciał...

głopi spawadz po zawodowie czy technikum za 2 000 zl nie oplaca mu sie pracowac, hahaha uwazasz ze taki bez szkoly to malo za taka kwote zarabia ? ludzie po studiach zarabiaja podobne i to brutto a ty mi tu ze mu sie nie oplaca to niech szkole ciemnota robi !!!

tak to bywa jak sie wybiera szkołe w ciemno heheee i liczy sie ze bedzie po studiach 10 tys zarabiało jak sie ją tylko skonczy
~kobzder niezalogowany
18 czerwca 2012r. o 8:53
widze ze ludzie z tego zakładu maja tam ciekawa atmosfere. pozazdroscic. juz wole dalej CM3
~spawacz niezalogowany
20 lipca 2012r. o 11:13
To jest obóz pracy nie polecam nikomu.
~?OOOOooOOOO? niezalogowany
25 lipca 2012r. o 12:10
TOjsienka co nowego w zakładzie?

Jadzia przytęperowany delikatnie :) już chyba nie bedzie tak chętnie sprzedawał "kolegów" to znaczy współpracowników bo kolegów to on nie ma.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza