Phineas napisał(a): Janusz Palikot im więcej plecie tym dla niego gorzej. Więc chyba nawet w interesie Polski ważne są te jego wypowiedzi na temat wyzbycia się polskości, oddania swojej suwerenności, likwidacji Polski, zrównania dewiantów z normalną częścią społeczeństwa, wypowiedzi odnośnie seksu 13-latków, zerowego bezrobocia itd itd.
Im więcej Palikot pieprzy tym mocniej się pogrąża. I tak stopniowo staje się zombie politycznym, opuszczanym przez wyborców.
I prawdopodobnie tylko na Panu Moszczyńskim będzie mógł polegać jak za Zawiszy.
Zastanawiam się co musiałby zrobić Palikot, żeby Pan Przemysław w końcu otrzeźwiał. Może gdyby powiedział "że ojcowie powinni regularnie współżyć ze swoimi dziećmi" - to może wtedy by się Pan Przemysław trochę zastanowił. Ale i tu mam wątpliwości.
>
Odpowiedź jest prostsza niż Pan myśli.
Pisze Pan bzdury , przekręcając słowa i kontekst .Tu najlepszym przykładem jest wystąpienie ze sztucznym penisem.Nie mogę polemizować z kimś kto na starcie sam nie dochowuje staranności czytania lub słuchania cudzych wypowiedzi.
Pana wpis to akt bojaźni przed własną homofobią .
Projekt zerowego bezrobocia upubliczniony został na majowym kongresie w Warszawie 2012 .Czy zna Pan jego założenia programowe?
W największym skrócie państwo / ludzie , którzy nim rządzą / powinni swoimi decyzjami zapewnić bezpieczeństwo podległym sobie obywatelom.W zakres tego bezpieczeństwa jest dostęp do służby zdrowia , oraz stworzenie odpowiedniej ilość miejsc pracy aby zatrzymać zjawisko wykluczenia.Z pieniędzy pozyskanych od podatników państwo mogło by wybudować firmy przetwórstwa surowców , produktów rolnych oraz odnawialne źródła energii a następnie je sprywatyzować / UDZIAŁY DLA POLAKÓW / W Polsce brak klasy średniej i klasy ludzi bardzo bogatych.
Władza zamiast rozwijać gospodarkę i państwo obywatelskie pogrąża Polskę w długach i nadal wzmacnia swoją pozycję wobec obywateli.
Jeśli ma Pan ochotę pisać do mnie na poziomie jak powyżej to proszę sobie darować .Pozdrawiam Pana / szczerze /