Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Polfie

~Robot niezalogowany
23 marca 2016r. o 19:29
~Do plastika napisał(a): Ty myslisz ze tylko na was firma bazuje? Jak masz tak pisac to sie wcale nie udzielaj na forum, bo ze szklanej ciezej ludzie pracuja niz u was na tych tworzywach i tez firma ma kase. Tworzywa i tylko tworzywa... Smiac sie chce:-)

Aty co pracowales na tworzywach ,ze mowisz ,ze ludzie cizej pracuja na szkle . Czytajac forum ,jakos mi sie nie wydaje . Niestety plastiki przynaosza duzo lepsze dochody firmie niz szklo ,widac to po inwestycjach (magazyn i powstala B4 ) . Sam park maszynowy jest kilkukrotnie wiekszy niz wy tam na szkle macie ,dodatkowo obsadzony duzo mniejsza iloscia pracownikow do obslugi . Takze taka sytuacja . Pozdro dla szklarzy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Do plastika niezalogowany
23 marca 2016r. o 19:35
Jakby tworzywa mialyby takie maszyny jak na szklanej to moze zobaczyłbys co oznacza ciezka praca i nie pisalbys takich tępych wpisow gamoniu.WIDAC ZE NIE MASZ SZACUNKU DO INNYCH I ZE CALKIEM CI SIE WE ŁBIE NAMIESZAŁO OD TEJ OKOWITY CO NA NOCCE PIJESZ.PLASTIK NIE ZLE NA CIEBIE DZIAŁA BO ZAMIAST MÓZGU TEZ MASZ CHYBA ZMIELONE TWORZYWO:-)
~Platik niezalogowany
23 marca 2016r. o 19:53
~Do plastika napisał(a): Jakby tworzywa mialyby takie maszyny jak na szklanej to moze zobaczyłbys co oznacza ciezka praca i nie pisalbys takich tępych wpisow gamoniu.WIDAC ZE NIE MASZ SZACUNKU DO INNYCH I ZE CALKIEM CI SIE WE ŁBIE NAMIESZAŁO OD TEJ OKOWITY CO NA NOCCE PIJESZ.PLASTIK NIE ZLE NA CIEBIE DZIAŁA BO ZAMIAST MÓZGU TEZ MASZ CHYBA ZMIELONE TWORZYWO:-)

To idz do zarzadu ,ze na strym klamocie pracujesz ,a nie zale na forum cisniesz i gdybasz gdyby ktos mial ,ale nie ma . Sam jest Gamoniem bez szacunku ,bo czujesz tylko bol dupy i zazdrosc bo ktos w firmie ma lepiej .
~ niezalogowany
23 marca 2016r. o 20:26
nie no jak słyszy się że w takich Biedronkach szeregowi dostali po 250 zł podwyżki... a u nas w firmie która podobno dobrze stoi finansowo dali po 20 parę zł netto... panowie kadrowcy, do dupy wsadźcie sobie te niemieckie gazetki propagandowe, ja własnie przestałem utożsamiać się z ta firma, i robię swój prywatny strajk, tylko ja wiem na czym on polega ;)
~Do platika niezalogowany
23 marca 2016r. o 20:52
TE PLASTIK CZY PLATIK BO JUZ NIE WIEM JAK MAM CIĘ NAZYWAC?CO WPIS TO INACZEJ SIE NAZYWASZ.MOWIŁEM CI NIE PIJ TYLE:-) A GAMON TO SAM JESTES.PRZYJDZ NA SZKLANĄ I POPRACUJ Z TYDZIEN NA AUTOMACIE TO ZOBACZYSZ JAK U NAS FAJNIE.JAKIE SĄ WYMOGI I JAK PRZEBIEGA PROCES PRODUKCJI.SZYBKO UCIEKAŁBYS NA TE SWOJE TWORZYWO.POWIEM TYLKO TYLE ZE ZAZDROSCIC NIE MAM TOBIE CZEGO BO PRZYWYKLISMY DO TEGO GLUPIEGO GADANIA ZE PLAN NIE WYKONANY, A MY NA SZKLANEJ WIEMY JAK JEST NAPRAWDE.Ps.To ze w biedronce dostali po 250zl.podwyzki to pewnie tez dzieki tworzywom:-)
~Do platika niezalogowany
23 marca 2016r. o 20:52
ZOBACZYSZ JAK U NAS FAJNIE.JAKIE SĄ WYMOGI I JAK PRZEBIEGA PROCES PRODUKCJI.SZYBKO UCIEKAŁBYS NA TE SWOJE TWORZYWO.POWIEM TYLKO TYLE ZE ZAZDROSCIC NIE MAM TOBIE CZEGO BO PRZYWYKLISMY DO TEGO GLUPIEGO GADANIA ZE PLAN NIE WYKONANY, A MY NA SZKLANEJ WIEMY JAK JEST NAPRAWDE.Ps.To ze w biedronce dostali po 250zl.podwyzki to pewnie tez dzieki tworzywom:-)
~Plastik niezalogowany
23 marca 2016r. o 21:06
Ale z ciebie pajac . Co mnie obchodzi twoja maszyna i wasze wymogi ,martw sie lepiej swoja praca marny szklarzu . Sami sobie daliscie na leb wejsc ,a teraz gorzkie zale . Wyczowam bol dupy na kilometr . pOZDRO
~Siwy do samplastik niezalogowany
23 marca 2016r. o 22:01
Jak cie tak dupa boli to przestan jej dawac i przestaniesz odczuwac ten ból.Proste prawda.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza