Gorąco ,produkcja w kubeł co się dzieje .Było tak że można się poskarżyć i coś robiono by to polepszyć ale teraz nie. Może Niemcy powinien wiedzieć że tak się dzieje
Możliwe że trzeba wysłać pisma do do jednego i drugiego i opisać jaka jest różnica i przepaść między kadra a produkcyjnymi pracownikami. Co nam wolno a im . Jak je się obiadek o 12 . Kiedyś deklarowali się że później wyjdą a teraz poco niepotrzeba się tłumaczyć.
Cieszę się ,że zrezygnowałam z tej pracy. Widzę ,że nic się nie zmienia. W mojej firmie zarabiam 2.5tyś na rękę i mam spokojną głowę oraz wolne weekendy. Ludzie po co wy tam wegetujecie? Wystarczy się porozglądać po mieście. Praca jest.
Cieszę się ,że zrezygnowałam z tej pracy. Widzę ,że nic się nie zmienia. W mojej firmie zarabiam 2.5tyś na rękę i mam spokojną głowę oraz wolne weekendy. Ludzie po co wy tam wegetujecie? Wystarczy się porozglądać po mieście. Praca jest.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.