Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Polfie

~~Kris niezalogowany
28 czerwca 2017r. o 21:16
A co się stało z Panią kadrową że już nie pracuje?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ja niezalogowany
28 czerwca 2017r. o 22:53
Chodzi Ci o Panią Stuczyńską? Zwolnili ją. Przyszła nowa - Swiderczuk - Węzik. Porażka
~~Helenka niezalogowany
28 czerwca 2017r. o 23:07
Pewnie bo jak ktoś się ujmie za ludźmi to go wyśmieją lub wogle nie wesprą. Gadanie że nikt nie protestuje to nieprawda.Dzis trochę było krzyku o szkolenia i co poszliśmy.Jednak było to że zaczęło się pytania dlaczego mamy się poświęcać i nic nie mamy za to nic.
~~Tytus niezalogowany
28 czerwca 2017r. o 23:16
Trochę szacunku dla nas to co teraz się dzieje to szczyt. Już się przebrała miarka. Jak my po pracy wszystko to kadry też nie tylko patrzeć jak nam dokopać.
~~. niezalogowany
29 czerwca 2017r. o 0:01
i jak tam robaki goraco ?
~~ niezalogowany
29 czerwca 2017r. o 1:01
A kimże ty QRWA jesteś,że inni to dla c i e b i e robaki?Daj głos chamie.
~~Ja niezalogowany
29 czerwca 2017r. o 6:08
Powstało jakieś królestwo dzialu kadr. Ciagle tylko kawki obiadki a robota leży. Mialy byc szkolenia a do teraz nie ma oferty. Siedza tam 4 osoby gdzie wczesniej wszustko jedna pani Stuczynska ogarniala. Ludzie na grusze czekają a te sie opier....ja!
~~Kris niezalogowany
29 czerwca 2017r. o 10:46
No chyba o Stuczyńską mi chodzi,nie wiem dokładnie nie jestem pewien.. Kiedyś jak miałem się przyjąć do Polfy to ona załatwiała papiery itp.. A teraz widzę że w galerii w sklepie pracuje,dlatego pytam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza