Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Polfie

~:P niezalogowany
2 grudnia 2012r. o 20:29
~ napisał(a):
~ napisał(a): Talony - po co Wam talony. A dlaczego nikt tu się nie pochwalił z dawnej Polfy, że spore dopłaty macie Wy i Wasze rodziny do posiłków. Który zakład może się tym pochwalić, także nie narzekajcie - bo to wstyd z Waszej strony. ( z tego co wiem to dopłata z zakładu jest ok 50%)
Ale w wigilię stołówka będzie zamknięta ,więc co nam z dopłat ?

To najedz się przed wigilią :P Taki żart sorry nie mogłam się powstrzymać :) U nas w zakładzie prawdopodobnie będą talony 150 zł :/
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
2 grudnia 2012r. o 20:41
~ napisał(a): Talony - po co Wam talony. A dlaczego nikt tu się nie pochwalił z dawnej Polfy, że spore dopłaty macie Wy i Wasze rodziny do posiłków. Który zakład może się tym pochwalić, także nie narzekajcie - bo to wstyd z Waszej strony. ( z tego co wiem to dopłata z zakładu jest ok 50%)

C..j mi z takich dopłat kiedy ja pracuję w zakładzie, a moja rodzina mieszka 30 km dalej. Co mają przyjechać na obiad?? Dobra ja zjem, a rodzinie powiem "a wy róbta co chceta". Zdajesz sobie sprawę ile kosztuje bilet?? Dla miejscowych to może i fajne.
~ja niezalogowany
3 grudnia 2012r. o 7:58
~ napisał(a):

C..j mi z takich dopłat kiedy ja pracuję w zakładzie, a moja rodzina mieszka 30 km dalej. Co mają przyjechać na obiad?? Dobra ja zjem, a rodzinie powiem "a wy róbta co chceta". Zdajesz sobie sprawę ile kosztuje bilet?? Dla miejscowych to może i fajne.

Zawsze możesz wziąć obiad dla rodziny "na wynos" i zabrać do domu - proste!
~ niezalogowany
4 grudnia 2012r. o 10:35
~ja napisał(a): Zawsze możesz wziąć obiad dla rodziny "na wynos" i zabrać do domu - proste!

A co tu widzimy, zakładowe IP. Zamiast pracować siedzi się na bolcu??
~ niezalogowany
5 grudnia 2012r. o 9:12
Nie tylko z biura piszą tutaj są jeszcze osoby pracujące w tym zakładzie ?
~ niezalogowany
5 grudnia 2012r. o 11:26
To co nie liczy się gest przez cały rok tylko kasa na jeden dzień w roku. Troszeczkę w tej Polfie Wam za dobrze. Cieszcie się z tego co macie, inni tego nie mają. Jesteście jedynym zakładem w tej okolicy, który ma tak rewelacyjną stołówkę, mało tego dlaczego z tych osób krytykujących nikt nie napisał, że na ten posiłek (sorki posiłki - śniadanie i obiad) macie dodatkową przerwę. Wymieńcie chociaż jeden zakład z takim luksusem - bo niestety to dla niektórych jest luksus. A co odległości - to wszystkie obiadki sa na wynos. Ale my uwielbiamy narzekać - bo nie dali talonu, który przeje się w 2 dni.
~ niezalogowany
5 grudnia 2012r. o 11:50
~ napisał(a): nikt nie napisał, że na ten posiłek (sorki posiłki - śniadanie i obiad) macie dodatkową przerwę.

Co za bzdury wypisujesz, kto Ci nagadał takie bzdety.

~ napisał(a): A co odległości - to wszystkie obiadki sa na wynos.

Dużo się nawynosisz jeśli pracujesz na trzy zmiany i to jeszcze w systemie 4-ro brygadowym. No chyba, że mieszkasz w Bolesławcu.
~Robot niezalogowany
5 grudnia 2012r. o 12:41
No wszystko fajnie ,tylko szkoda ,ze mezczyzna pracujacy fizycznie nie naje sie jedna porcja . Za kawalek miesa czy lyche ziemniakow trzeba dodtakowo placic . Takze prosze nie udzielanie sie tych osob co tam sie nie stolowali .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!