~ napisał(a):~ napisał(a): Talony - po co Wam talony. A dlaczego nikt tu się nie pochwalił z dawnej Polfy, że spore dopłaty macie Wy i Wasze rodziny do posiłków. Który zakład może się tym pochwalić, także nie narzekajcie - bo to wstyd z Waszej strony. ( z tego co wiem to dopłata z zakładu jest ok 50%)Ale w wigilię stołówka będzie zamknięta ,więc co nam z dopłat ?
~ napisał(a): Talony - po co Wam talony. A dlaczego nikt tu się nie pochwalił z dawnej Polfy, że spore dopłaty macie Wy i Wasze rodziny do posiłków. Który zakład może się tym pochwalić, także nie narzekajcie - bo to wstyd z Waszej strony. ( z tego co wiem to dopłata z zakładu jest ok 50%)
~ napisał(a):~ napisał(a): Talony - po co Wam talony. A dlaczego nikt tu się nie pochwalił z dawnej Polfy, że spore dopłaty macie Wy i Wasze rodziny do posiłków. Który zakład może się tym pochwalić, także nie narzekajcie - bo to wstyd z Waszej strony. ( z tego co wiem to dopłata z zakładu jest ok 50%)
C..j mi z takich dopłat kiedy ja pracuję w zakładzie, a moja rodzina mieszka 30 km dalej. Co mają przyjechać na obiad?? Dobra ja zjem, a rodzinie powiem "a wy róbta co chceta". Zdajesz sobie sprawę ile kosztuje bilet?? Dla miejscowych to może i fajne.
~ja napisał(a): Zawsze możesz wziąć obiad dla rodziny "na wynos" i zabrać do domu - proste!
~ napisał(a): nikt nie napisał, że na ten posiłek (sorki posiłki - śniadanie i obiad) macie dodatkową przerwę.
~ napisał(a): A co odległości - to wszystkie obiadki sa na wynos.