tak ja rodziłam i polecam teraz też jestem w ciąży i dalej do niech uczęszczam polecam Wiadomo ze sąróżne opinie o lekarzach ale niech każdy znajdzie swojego i sie jego tryma POZDRAWIAM
~ napisał(a): a do Szwajowej ktoś chodził w ciąży? mam zamiar rodzić w bolesławcu a ona jest ordynatorem
ja chodziłam i jestem bardzo zadowolona, była przy porodzie, pomagała jak mogła, po porodzie też super, no i taka prawda że położne inaczej na pacjentkę patrzą, u mnie skończyło sie cesarką, na sali było nas trzy po cięciu i inne musiały się upominać o coś przeciwbólowego a do mnie przychodziły piguły i same pytały czy nie potrzebuję
A ja polecam Doktor Bajor-Pawlik,jest świetnym lekarzem.I też rodziłam w Bolesławcu i mimo,iż miałam lekarza prowadzącego który w szpitalu nie pracuję,to też miałam super opiekę jak rodziłam w szpitalu.
z tego co słyszałam, to Szwaj i Bajor to podobno dobre koleżanki (co może mieć wpływ na zachowanie tej pierwszej), ale faktem jest że opieka i zachowanie położnych bardzo się poprawiła,
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.