Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

8929
#Anonim8929 nieaktywny
10 września 2012r. o 17:55
clasta napisał(a): Huda nie sadzisz ze DR Pawlik powinien przekwalifikowac sie na Geriatre?
ja rozumiem gdyby mial profesure z ginekologii, moze dalabym sie przekonac na wizyte w jego gabinecie...ale on jest po prostu...ginekologiem...leciwym dosc mocno juz...

Jestem po wizycie i musze stwierdzic jedno, ze to byla moja pierwsza i ostatnia wizyta.Pomijam wiek doktora ale jego podejscie to jakies nieporozumienie.Wedlug mnie zbytnio sie spoufala.A co do samego badania to napisze tylko, ze tak gleboko to nie doszedl jeszcze zaden lekarz :|
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 września 2012r. o 18:09
Kiedyś jak poszłam do tego ginekologa to już więcej sie u niego nie pokazałam...TO ZBOCZENIEC!!!Jego niby metoda badania nie jest żadną metodą a jedynie obmacywaniem!Gdy mu zawróciłam na to uwagę bardzo sie zbulwersował i zaczął wykręcać rzucając jakąś nazwą niby to ''badania'',ale mnie na to nie nabrał.
~karolina niezalogowany
10 września 2012r. o 18:09
Huda napisał(a):
clasta napisał(a): Huda nie sadzisz ze DR Pawlik powinien przekwalifikowac sie na Geriatre?
ja rozumiem gdyby mial profesure z ginekologii, moze dalabym sie przekonac na wizyte w jego gabinecie...ale on jest po prostu...ginekologiem...leciwym dosc mocno juz...

Jestem po wizycie i musze stwierdzic jedno, ze to byla moja pierwsza i ostatnia wizyta.Pomijam wiek doktora ale jego podejscie to jakies nieporozumienie.Wedlug mnie zbytnio sie spoufala.A co do samego badania to napisze tylko, ze tak gleboko to nie doszedl jeszcze zaden lekarz :|

Kiedyś jak poszłam do tego ginekologa to już więcej sie u niego nie pokazałam...TO ZBOCZENIEC!!!Jego niby metoda badania nie jest żadną metodą a jedynie obmacywaniem!Gdy mu zawróciłam na to uwagę bardzo sie zbulwersował i zaczął wykręcać rzucając jakąś nazwą niby to ''badania'',ale mnie na to nie nabrał.
~G niezalogowany
10 września 2012r. o 18:28
~ napisał(a): JEDYNA , PRAWDZIWA , Z SERCEM I Z DAREM NIESIENIA POMOCY PORADY I FACHOWEGO BADANIA ORAZ PROFESIONALNEGO PODEJSCIA DO PACJETKI JEST dr. KACZUROWSKA.

JEST PO PROSTU SWIETNA!!!!!!

POZDRAWIAM JA SERDECZNIE.
;)

;)

Fakt,dobry z niej lekarz,tylko szkoda ze przyjmuje w Nowogrodzcu...no i kiepsko u niej ze sprzetem,bo na USG trzeba isc w inne miejsce :| Mimo to ja byłam z niej zadowolona ,ale potem poszłam do dr Bartkowiaka i moge wydac jak najbardziej pozytywna o nim opinie!
~mala niezalogowany
10 września 2012r. o 18:35
~ann napisał(a): nie polecam pani K.jak ja do niej chodzilam po tabletki to zawsze musialam wysluchac glupi tekst ze w sumie powinnam sie postarc o dziecko zeby moja mam miala co bawic:/ a co do doktora Z. z boleslawca to ja uwazam ze jest dobry ale wiadomo ze to tylko czlowiek i moze sie pomylic...

Tez to usłyszalam od pani K. :) ale jest ok.

Zmoderowano 10.09.2012 godz.21:01 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~m niezalogowany
10 września 2012r. o 18:48
~NIE RODZCIE W BOLESLAWCU napisał(a): Pisząc że Pan Bartkowiak jest dobrym lekarzem ktoś sobie robi kpiny pozatym dlaczego wiekszosc z was pisze /doktor/ oni nie mają tytułów doktorskich Pan Bartkowiak Lekarz z zawodu starał sie jeszcze kiedyś przy /juz staruszku/ Panu Niewodniczańskim jak odbywał praktyki i na poczatku swej pracy w szpitalu Teraz patrzy tylko i wylacznie na pieniazki i swojego harleya choc nie jestem przekonana czy aby jest on prawdziwy. Pani Chorbanowicz jest bardzo miła ale po latach przyjmowania w wiejskich osrodkach zdrowia a takze na staszica pacjentow z grypką zatracila reke do porodow i poloznictwa. Pani Szwaj Moreno potrafi sie usmiechnac ale tylko w prywatnym gabinecie nie radze aby ktoras z was trafila do niej na porod nie potrafi sie zachowac co w przypadku pierwszorodzacych jest najwazniejsze Nie potrafi zszyc po rozcieciu Dochodzilam rok do siebie po jej zszywaniu poporodowym a Ordynator prosil abym nie skladala skargi i byłam durna że nie zlozylam. Nawet Ziolkowski tak wychwalany potrafi czasami przepisac tone lekow nikomu niepotrzebnych.

Mój lekarz prowadzacy dr Bartkowiak bardzo miły,kompetentny i nigdy nie zachłanny na kase-wiem bo chodziłam najpierw prywatnie,a potem na NFZ ,a on był zawsze dla mnie taki sam!I pamieta swoje pacjentki.Szwaj Moreno odbierała mój poród i jest w porzadku-no z szyciem juz gorzej,ale napewno nie ma co wierzyc w złą opinie szpitala.
~ niezalogowany
10 września 2012r. o 18:52
dobry ginekolog to taki z którego jesteś zadowolona i któremu ufasz,a pisanie podobnych bzdur o zboczeńcach,czy chwalenie ginekolożki,która wcale na to nie zasługuje jest ....żenujące .
~ niezalogowany
10 września 2012r. o 22:03
~ napisał(a): dobry ginekolog to taki z którego jesteś zadowolona i któremu ufasz,a pisanie podobnych bzdur o zboczeńcach,czy chwalenie ginekolożki,która wcale na to nie zasługuje jest ....żenujące .
Mądre słowa
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo