~NIE RODZCIE W BOLESLAWCU napisał(a): Pisząc że Pan Bartkowiak jest dobrym lekarzem ktoś sobie robi kpiny pozatym dlaczego wiekszosc z was pisze /doktor/ oni nie mają tytułów doktorskich Pan Bartkowiak Lekarz z zawodu starał sie jeszcze kiedyś przy /juz staruszku/ Panu Niewodniczańskim jak odbywał praktyki i na poczatku swej pracy w szpitalu Teraz patrzy tylko i wylacznie na pieniazki i swojego harleya choc nie jestem przekonana czy aby jest on prawdziwy. Pani Chorbanowicz jest bardzo miła ale po latach przyjmowania w wiejskich osrodkach zdrowia a takze na staszica pacjentow z grypką zatracila reke do porodow i poloznictwa. Pani Szwaj Moreno potrafi sie usmiechnac ale tylko w prywatnym gabinecie nie radze aby ktoras z was trafila do niej na porod nie potrafi sie zachowac co w przypadku pierwszorodzacych jest najwazniejsze Nie potrafi zszyc po rozcieciu Dochodzilam rok do siebie po jej zszywaniu poporodowym a Ordynator prosil abym nie skladala skargi i byłam durna że nie zlozylam. Nawet Ziolkowski tak wychwalany potrafi czasami przepisac tone lekow nikomu niepotrzebnych.
Mój lekarz prowadzacy dr Bartkowiak bardzo miły,kompetentny i nigdy nie zachłanny na kase-wiem bo chodziłam najpierw prywatnie,a potem na NFZ ,a on był zawsze dla mnie taki sam!I pamieta swoje pacjentki.Szwaj Moreno odbierała mój poród i jest w porzadku-no z szyciem juz gorzej,ale napewno nie ma co wierzyc w złą opinie szpitala.