Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ja niezalogowany
21 sierpnia 2012r. o 8:55
Osobiście nie polecam dr Szwaj-Moreno. Właśnie zmieniłam lekarza i jak się dowiedziałam mam zaawansowaną anemię. Zdaniem dr Sz-M przez 2 m-c nic się nie działo i dopiero po 3 m-c przepisała mi leki twierdząc, że to początek anemii. No cóż każdemu się zdarza. Ale po tej sytuacji, jak i po jej ciętych komentarzach postanowiłam od Niej odstąpić. Każdy lekarz ma inne podejście do pacjentów. Więc może jednak komuś Ona przypasować. Wybór należy do każdej z Nas. Czasem nie ma co się sugerować opiniami innych. Warto pójść i samej się przekonać :)
Pozdrawiam przyszłe Mamy ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 sierpnia 2012r. o 8:57
w stomadencie jest nowa pani doktor Komendzińska,tez na fundusz przyjmuje a pracuje w Lubaniu,dobry lekarz i miła osoba
~marta niezalogowany
21 sierpnia 2012r. o 13:43
~ napisał(a):
Wiolizna napisał(a): Ktoś wie, gdzie Dr. Bartkowiak przyjmuje na fundusz?
Bartkowiak przyjmuje w stomadencie na fundusz

Może i przyjmuje ale namawia całą wizytę żeby chodzić prywatnie. Byłam u niego raz. W życiu nie widziałam lekarza tak nastawionego na kasę.
8929
#Anonim8929 nieaktywny
21 sierpnia 2012r. o 13:56
Nie macie wrazenia, ze ten temat zmierza donikad? :| Ile osob tyle opinii.
Ja np osobiscie bardzo zrazilam sie do dr Horbanowicz a zadowolona jestem z dr Kaczurowskiej (opinia po pobycie na oddziale) :)
Gdy przegladalam ten temat chcac rozeznac sie wsrod opinii o ginekologach szybko zrezygnowałam. Chyba trzeba jednak przekonac sie na wlasnej..skorze ;)

PS.Niedlugo sprawdze dr Pawlika :> :D
~Ewa niezalogowany
6 września 2012r. o 16:23
A co powiecie na temat dr.Chomy?!
3028
#clasta nieaktywny
6 września 2012r. o 16:26
Huda nie sadzisz ze DR Pawlik powinien przekwalifikowac sie na Geriatre?
Stara...ja rozumiem gdyby mial profesure z ginekologii, moze dalabym sie przekonac na wizyte w jego gabinecie...ale on jest po prostu...ginekologiem...leciwym dosc mocno juz...
~Anna niezalogowany
10 września 2012r. o 10:50
Witam, wątek mniej więcej przejrzałam ale że jest dość stary chciałam się zapytać jak aktualnie wygląda rejestracja do dr Ziółkowskiego?
Dzisiaj tam dzwoniłam ale na sekretarce jest nagrana jedynie wiadomość o dyżurach. Czyżby takiej wcześniejszej rejestracji nie było? I dr przyjmuje na NFZ?
Przepraszam, że tyle pytań ale nie jestem z B-ca.
Pozdrawiam
~EWA niezalogowany
10 września 2012r. o 11:12
~Anna napisał(a): Witam, wątek mniej więcej przejrzałam ale że jest dość stary chciałam się zapytać jak aktualnie wygląda rejestracja do dr Ziółkowskiego?
Dzisiaj tam dzwoniłam ale na sekretarce jest nagrana jedynie wiadomość o dyżurach. Czyżby takiej wcześniejszej rejestracji nie było? I dr przyjmuje na NFZ?
Przepraszam, że tyle pytań ale nie jestem z B-ca.
Pozdrawiam

Proszę tutaj masz stronę z aktualnymi godzinami przyjęć, trzeba ją często odwiedzać gdyż mogą się zmienić ze względu na dyżury doktora w Kowarach i Wrocławiu www.mójginekolog.pl Rejestracji nie ma.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza