Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~p niezalogowany
30 czerwca 2012r. o 18:53
ja nie polecam kaczurowskiej bo przez nią dziecko straciłam i dodam że prywatnie do niej chodziłam później jak zaszłam w ciąże to chodziłam do szpitala na kase chorych i różni tam lekarze przyjmowali i urodziłam zdrową córke. Teraz chodze do Chomy i jest to jeden z najlepszych lekarzy do którego chodziłam a było ich już wielu i moja ciąża przebiega ksiązkowo. A sprzęt który ma jest pierwsza klasa. Polecam!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
30 czerwca 2012r. o 20:42
ja chodziłam w ciąży trochę do dr. kukuły, ale wizyty drogie bo 140zł, nie czułam zbytnio by był jakoś bardziej zainteresowany, standardowe podejście, jak za tę cenę to za drogo.już nie chodze do niego, bo chciałam porozmawiać o porodzie to stwierdził że to jeszcze za wcześnie by się martwić
~ niezalogowany
30 czerwca 2012r. o 21:46
takie pierdoły piszecie,że się w głowie nie mieści,każda chwali swego a prawda jest taka ze to od nas zalezy czy dziecko będzie zdrowe oni mają tylko tego dopilnowac a wiadomo że zapłacimy każdą cenę za opiekę,ja polecam dr.Chome i szpital w Lubaniu,rodziłam tam miesiac temu i opieka lekarzy i połoznych suuuper,pozdrawiam cały personel!!!
~ niezalogowany
30 czerwca 2012r. o 22:10
~p napisał(a): ja nie polecam kaczurowskiej bo przez nią dziecko straciłam i dodam że prywatnie do niej chodziłam później jak zaszłam w ciąże to chodziłam do szpitala na kase chorych i różni tam lekarze przyjmowali i urodziłam zdrową córke. Teraz chodze do Chomy i jest to jeden z najlepszych lekarzy do którego chodziłam a było ich już wielu i moja ciąża przebiega ksiązkowo. A sprzęt który ma jest pierwsza klasa. Polecam!

Gadasz głupoty skoro ciąża przebiegała książkowo to co zrobił Takiego ten 'cudowny Choma" a skoro poprzednia ciąża była zagrożona to i Choma by ci nie pomógł
~kateryna niezalogowany
1 lipca 2012r. o 17:51
Prez Ta piekna i swietna pani doktor Kaczurowska stracilam wszystkie rozumiesz WSZYSTKIE narzady rozrodcze!!!!!!!to jest swietna i bezwzgledna st.....wa!!!
~maggie niezalogowany
1 lipca 2012r. o 20:13
ja też chodziłam do kaczorowskiej i stanowczo ją odradzam kłamliwa baba nastawiona tylko na kase chodziłam do niej prywatnie ale kazała mi się zarejestrować też na kase chorych e ośrodku w mowogrodzcu , jeśli liczycie na to że się wami zaopiekuje w szpitalu to też będziecie niemile zaskoczone bo w 4 literach was bedzie miała
~ niezalogowany
2 lipca 2012r. o 8:26
obiektywnie patrząc jeśli tracicie przez lekarza coś tak bezcennego jak dziecko to po jaką cholerę anonimowo go czyli lekarza tutaj opluwacie . są możliwości składania skarg pozwy zbiorowe jakiekolwiek . takie pisanie nic nie daje , nie chociaż jedno.... taki lekarzyna który wg was popełnia takie błędy może was pozwać o szkalowanie dobrego imienia.
~ niezalogowany
2 lipca 2012r. o 9:12
a do Szwajowej ktoś chodził w ciąży? mam zamiar rodzić w bolesławcu a ona jest ordynatorem
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza