Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

9201
#wredota nieaktywny
11 lutego 2014r. o 23:12
~Pacjentka napisał(a): Witam. Ja polecam doktora Roberta Ziółkowskiego. Jest to człowiek miły, inteligentny a przede wszystkim bardzo kompetentny i profesjonalny.

żartujesz, prawda ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~aga niezalogowany
11 lutego 2014r. o 23:22
Ile lekarzy tyle opinii. Powiem tak dużo zależy też od waszego podejścia do lekarza. jesteś miła dla kogoś to ten ktoś jest miły dla ciebie. Trzeba dużo pytań zadawać. Ja chodzę do Pani Pawlik drugą ciążę i jestem zadowolona. w pierwszej była bez błedna. I teraz tez jest ok. Po porodzie miałam problemy bolało mnie bardzo po szyciu a ona mi pomogła. Poszłam prywatnie, wyczyściła mi szwy które zostały dała mi lek którego bym nie kupiła w aptece i nie wzięła kasy z wizytę.
Zawsze się z uśmiechem przywitam z moja doktor, pogadamy o byle czym jest swoboda a to ważne.
Ale każdy ma swoją opinię ja mam o pani doktor dobre zdanie
~ niezalogowany
12 lutego 2014r. o 11:07
~Madzia napisał(a): Dziewczyny,dobrym i z powołania ginekologiem jest Dr.Andrzej Marczak. Jest ordynatorem szpitala w Bogatyni jak i w Żaganiu przyjmuje prywatnie.
Ma bardzo dobrą opinie wśród dziewczyn z Bogatyni jak i innych miast,także z Bolesławca...
Pomógł nie jednej dziewczynie,która miała poważne problemy m.in zajście w ciąże....
Z każdym problemem można do niego zawsze zadzwonić,znajdzie czas,aby porozmawiać,doradzi,wysłucha...
POLECAM !!!

jest najlepszy szkoda ze go juz bolesławcu nie ma
~Renata niezalogowany
12 lutego 2014r. o 13:05
"żartujesz chyba"
Ja powiem, że znam dr Ziółkowskiego, On wyleczył mnie ze stanu niemal beznadziejnego. Oczywiście wcześniej chodziłam do lekarzy na ubezpieczenie, oraz do innych prywatnie, ale poprawy nie było. Dzięki niemu zdrowiem cieszę się ja i moja córeczka. I za to jestem bardzo wdzięczna. Jednocześnie gratuluję Panu osiągnięcia tytułu doktora nauk medycznych. Wiem po sobie, że takie wykształcenie zdobywa się dużą wiedzą i doświadczeniem.
~a.s niezalogowany
12 lutego 2014r. o 13:15
~aga napisał(a): Ile lekarzy tyle opinii. Powiem tak dużo zależy też od waszego podejścia do lekarza. jesteś miła dla kogoś to ten ktoś jest miły dla ciebie. Trzeba dużo pytań zadawać. Ja chodzę do Pani Pawlik drugą ciążę i jestem zadowolona. w pierwszej była bez błedna. I teraz tez jest ok. Po porodzie miałam problemy bolało mnie bardzo po szyciu a ona mi pomogła. Poszłam prywatnie, wyczyściła mi szwy które zostały dała mi lek którego bym nie kupiła w aptece i nie wzięła kasy z wizytę.
Zawsze się z uśmiechem przywitam z moja doktor, pogadamy o byle czym jest swoboda a to ważne.
Ale każdy ma swoją opinię ja mam o pani doktor dobre zdanie

Dokładnie ilu lekarzy tyle opini i ile ludzi tyle zdań. Przecież wszystkie do jednego lekarza chodzić nie bedziemy. Wiadome że każdy ma jakieś swoje preferencje i każdemu co innego pasuje. Tylko właśnie najgorzej jest jak się tego jednego lekarza nie ma albo nie wie się do którego właściwie pójść. Wtedy się szuka a z tym bywa różnie.
~Madzia niezalogowany
12 lutego 2014r. o 14:03
Jest Dobryyyyy BARDZOOOO Dobryyyy !
Prowadził moją 1wszą ciążę,która zaistniała dzięki jego fachowym poradom itd....
Obojętnie z jakim lekarzem rozmawiałam na jego temat,jest znany i najczęściej opinie o nim są bardzo pozytywne;-)
Jeżdżę do Niego na NFZ do Bogatyni;-) WARTO :D
~ niezalogowany
12 lutego 2014r. o 18:14
~Madzia napisał(a): Jest Dobryyyyy BARDZOOOO Dobryyyy !
Prowadził moją 1wszą ciążę,która zaistniała dzięki jego fachowym poradom itd....
Obojętnie z jakim lekarzem rozmawiałam na jego temat,jest znany i najczęściej opinie o nim są bardzo pozytywne;-)
Jeżdżę do Niego na NFZ do Bogatyni;-) WARTO :D

a do bogatyni daleka droga a jak z oczekiwaniem na kolejke
~ niezalogowany
12 lutego 2014r. o 20:38
wredota napisał(a):
~Pacjentka napisał(a): Witam. Ja polecam doktora Roberta Ziółkowskiego. Jest to człowiek miły, inteligentny a przede wszystkim bardzo kompetentny i profesjonalny.

żartujesz, prawda ?

Nie żartuję. To jest moja opinia. Ja oceniam tego lekarza bardzo pozytywnie. Chodzę do niego do kliniki we Wrocławiu (LuxMed). Poza tym miałam okazję poznać go podczas mojego pobytu w szpitalu we Wrocławiu. Wówczas wydawał się kompetentny i faktycznie nie pomyliłam się co do oceny jego wiedzy i zaangażowania. Ale każda z nas ma prawo do własnej opinii
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!