Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

11060
sloneczko010981
15 stycznia 2014r. o 20:27
Dlatego z reguły nie chodzę do ginekologów kobiet. Jak to jest, że mężczyzna, niby taki gruboskórny, a potrafi okazać więcej zrozumienia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 lutego 2014r. o 1:07
dziewczyny czy któraś z was miała w Bolesławcu lub Nowogrodźcu robiony monitoring owulacji? Jeżeli tak to u kogo? i jakie koszty?
~Ola niezalogowany
5 lutego 2014r. o 6:03
~ napisał(a):
~Szwajowa??? NIE napisał(a): A ja nie polecam Szwajowej. Ta kobieta, ktora do niej chodzi, to chyba jest zdesperowana. Rok temu wyladowalam w naszym 'cudownym' boleslawieckim szpitalu. Odeszly mi wody w 15 tyg ciazy. Szwajowa juz na korytarzu 'przywitala' mnie slowami : 'no i co, nie masz dzieciaka'. Paskudne babsko. jak tak mozna!!! Nastepnie wziela mnie na zabieg nie usypiajac mnie! Tego koszmaru nie zapomne do konca zycia. Potraktowala mnie jak jakies zwierze , a nie czlowieka. Po dwoch dniach, niby zdrowa, zostalam wywalona ze szpitala. Mialam infekcję gardla przez ktora poronilam. Po dwoch dniach, juz w domu, dostalam wysokiej goraczki. Dzwoniac do drugiej 'empatycznej' lekarki - Kaczurowskiej, na slowa, ze jade do

szpitala, uslyszalam ze nie mam po co jechac, bo tu tez wszyscy chorzy. Przez kolejny miesiac leczylam sie z choroby. Pomogl mi lekarz pierwszego kontaktu - mezczyzna. Jedyna osoba, ktora wspolczula mi w calej tej historii. Dzis, za 3 tygodnie, zostane mamą i polecam dr Chomę. Jest dobrym, kompetentnym lekarzem, ktory w moim przypadku dmucha na zimne od samego poczatku mojej ciazy.

Ale żeby Kaczurowska? Tak ją chwalili niektórzy ,ze taka wyrozumiała i dobra jak matka.jestem w szoku Jak przyjechała z tego Kazachstanu to podobno dobra była jak anioł,nie chodziłam nigdy do niej ,ale kobiety mówiły ,które chodziły ,że miła i dobra.Co to się z ludzmi porobiło,przykre.
;( ;(

tak zachowuje się człowiek, który nie ma moralności ,miałam i ja do czynienia z tym ,,lekarzem" i mam bardzo zbliżoną ocenę .Jedyna rada,omijać z daleka!!!!! do ginekologa jeżdżę do Wrocławia a jeśli już awaryjnie to tylko dr Kukuła
~pacjentka niezalogowany
5 lutego 2014r. o 10:47
~aja napisał(a): Który lekarz w bolcu przyjmuje na nfz?

Pani dr.Komendzinska w stomadencie
~ niezalogowany
5 lutego 2014r. o 15:19
~ napisał(a): dziewczyny czy któraś z was miała w Bolesławcu lub Nowogrodźcu robiony monitoring owulacji? Jeżeli tak to u kogo? i jakie koszty?

Ja miałam. Poszłam na pierwszą wizytę z badaniem- 150zł. Potem 3 monitoringi - każdy po 50zł. Polecam dr Kukułę
11682
#natkru nieaktywny
5 lutego 2014r. o 18:22

Ja miałam. Poszłam na pierwszą wizytę z badaniem- 150zł. Potem 3 monitoringi - każdy po 50zł. Polecam dr Kukułę

ile bierze dr Kukuła za wizytę?
~a.s niezalogowany
5 lutego 2014r. o 19:53
Ja niestety nie trafiłam do tej pory na ginekologa ktory mi podpasuje tak naprawde. Przerobiłam Kukułe, Ziółkowskiego, przychodnie w szpitalu, i dr Pawlik. Przy takich problemach jakie mam nikt nie zaproponował monitoringu owulacji. Niestety czasem sie w internecie wiecej znajdzie podpowiedzi niz u lekarza
~ja niezalogowany
5 lutego 2014r. o 20:41
polecam z czystym sumienie dr. RAHMANA
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza