Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
6 lutego 2014r. o 9:18
~a.s napisał(a): Ja niestety nie trafiłam do tej pory na ginekologa ktory mi podpasuje tak naprawde. Przerobiłam Kukułe, Ziółkowskiego, przychodnie w szpitalu, i dr Pawlik. Przy takich problemach jakie mam nikt nie zaproponował monitoringu owulacji. Niestety czasem sie w internecie wiecej znajdzie podpowiedzi niz u lekarza

Tak doktor google Cie wyleczy i pomoże ha ha ha
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 lutego 2014r. o 15:52
~ napisał(a):
~a.s napisał(a): Ja niestety nie trafiłam do tej pory na ginekologa ktory mi podpasuje tak naprawde. Przerobiłam Kukułe, Ziółkowskiego, przychodnie w szpitalu, i dr Pawlik. Przy takich problemach jakie mam nikt nie zaproponował monitoringu owulacji. Niestety czasem sie w internecie wiecej znajdzie podpowiedzi niz u lekarza

No i co Ci tak do śmiechu? Widać nie znasz problemu, muszę się zgodzić z tą panią. Przerobiłam 5 ginekologów. Jeden z nich trzymał mnie w gabinecie 7minut. Niestety właśnie takie mają podejście do pacjenta. Dzięki internetowi mój problem rozwiązał się sam. Wbrew pozorom czasami "doktor google" naprawdę potrafi pomóc
11682
#natkru nieaktywny
10 lutego 2014r. o 19:09
kto ma jakies namiary na dr downara?
~naat niezalogowany
10 lutego 2014r. o 21:22
natkru napisał(a): kto ma jakies namiary na dr downara?

http://www.ginekolog-boleslawiec.pl/
TAM SA NAMIARY
~a.s niezalogowany
10 lutego 2014r. o 21:25
~ napisał(a):

Słuchaj nie jestem jakąś bezmyślną lalą co się leczy w internecie. Po porade chodze do lekarza. Niestety wiem z doświadczenia, że nie każdy lekarz potrafi "temat ogarnąć". Nie będe Ci opowiadać przecież co mi dokucza i jak oni sobie z tym radzaale wiem co mówie.
11682
#natkru nieaktywny
10 lutego 2014r. o 22:38
~naat napisał(a):
natkru napisał(a): kto ma jakies namiary na dr downara?

http://www.ginekolog-boleslawiec.pl/
TAM SA NAMIARY

Dziękuje :)
~Madzia niezalogowany
11 lutego 2014r. o 12:53
Dziewczyny,dobrym i z powołania ginekologiem jest Dr.Andrzej Marczak. Jest ordynatorem szpitala w Bogatyni jak i w Żaganiu przyjmuje prywatnie.
Ma bardzo dobrą opinie wśród dziewczyn z Bogatyni jak i innych miast,także z Bolesławca...
Pomógł nie jednej dziewczynie,która miała poważne problemy m.in zajście w ciąże....
Z każdym problemem można do niego zawsze zadzwonić,znajdzie czas,aby porozmawiać,doradzi,wysłucha...
POLECAM !!!
~Pacjentka niezalogowany
11 lutego 2014r. o 22:01
Witam. Ja polecam doktora Roberta Ziółkowskiego. Jest to człowiek miły, inteligentny a przede wszystkim bardzo kompetentny i profesjonalny.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.