Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~Zniesmaczona Pacjentka niezalogowany
3 marca 2015r. o 18:15
Szanowne Panie, pacjentki z Bolesławca i okolic.
Przestrzegam wszystkich przed korzystaniem z usług gabinetu ginekologicznego przy ul. Zgorzeleckiej 47 w Bolesławcu, działającego z ramienia NFZ.
W swoim życiu korzystałam z różnych porad ginekologicznych, ale z takim brakiem fachowości, pretensjonalizmem i zwykłym ludzkim chamstwem nie spotkałam się jeszcze nigdy.
Człowiek, który raczył mnie przyjąć - P. Pawlik (dla sprawności opisu nazwijmy go dalej lekarzem) był wyjątkowo niecierpliwy, agresywny - bardzo chamski.
Lekceważył wszelkie moje sugestie, przerywał mi w pół zdania, a sposób w jaki przeprowadził badanie ginekologiczne przypomina wymuszanie zeznań na Gestapo. Ktoś, kto nie cierpi kobiet, a jest przy tym zwykłym chamem nie powinien zajmować się ginekologią. Fachowość, sposób podejścia do pacjentki, wskazuje raczej na absolwenta szkoły zawodowej o specjalności Obróbka skrawaniem niż na kogoś kto powinien ukończyć Akademię Medyczną.
Tutaj mała rada.
- Proszę Pana (celowo nie używam tutaj tytułu zawodowego). W obecnej dobie, kiedy bardzo modne jest przekwalifikowanie zawodowe - czas na zmianę zawodu. Jest wiele zawodów przystających do Pana umiejętności. Można np. zostać spawaczem lub kosić trawę na autostradzie (przepraszam za porównanie przedstawicieli w.w. zawodów). Jeszcze jedna rada na koniec. Drogie Panie, lepiej nie korzystać z toalety w w.w. gabinecie, grozi to nabawieniem się chorób nazywanych kiedyś chorobami społecznymi. Niedaleko znajduje się dworzec PKS - panują tam o niebo lepsze warunki chigieniczne. (Tu alpel o pomoc do bolesławieckiego oddziału SANEPID-u).
Szanowne pacjentki, żyjemy w zjednoczonej Europie i nie musimy być zdane na oszołomów w rodzaju Pana Pawlika.
Trzymajcie się, głowy do góry.
Zniesmaczona pacjentka.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 marca 2015r. o 18:27
~Zniesmaczona Pacjentka napisał(a): Fachowość, sposób podejścia do pacjentki, wskazuje raczej na absolwenta szkoły .. o specjalności Obróbka skrawaniem .

Wypraszam sobie!! :>
Jedną ze szkół, którą skończyłem była o profilu obróbka skrawaniem! :>

Nie życzę sobie porównywanie zachowania mojej skromnej osoby do tego Pana! :>

Oczekuję przeprosin! :)
10630
#CNC nieaktywny
3 marca 2015r. o 18:33
Bardzo dobry ginekolog-położnik jest w Bogatyni , notabene ordynator szpitala . Sam nie korzystałem :D ale wiem ze jest dobry z relacji bliskiej mi osoby :> [img=1425404012_ak6j6kn.jpg]
~ niezalogowany
17 kwietnia 2015r. o 0:20
Zgadzam się proszę uważać na tego lekarza mi zrobił coś o wiele gorszego
~ja niezalogowany
17 kwietnia 2015r. o 10:12
ja od lat chodze do pani Pawlik i jestem bardzo zadowolona ;)
~ niezalogowany
17 kwietnia 2015r. o 10:41
~ja napisał(a): ja od lat chodze do pani Pawlik i jestem bardzo zadowolona ;)

Po usunięciu nadzerki u tej Pani musiałam leczyć się ponad dwa lata u innego lekarza .
Omijać szerokim łukiem .....
~ania niezalogowany
4 lipca 2015r. o 7:36
Ile kosztuje teraz wizyta z usg u dr Bartkowiaka?
~ niezalogowany
4 lipca 2015r. o 16:08
~ania napisał(a): Ile kosztuje teraz wizyta z usg u dr Bartkowiaka?

Tylko nie dr Bartkowiak! Szczerze odradzam! Po wizycie u niego odniosłam wrazenie,ze słabo zna sie na swoim fachu i udałam sietdo innego lekarza po druga porade. I to nie tylko moje zdanie. Pare moibh kolezanek rowniez narzeka. A juz napewno z ciaza unikac tegń Pana doktora! Dla dobra swojego i dziecka! Polecam albo dr Chome,albo dr Kukule.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza