~Mama napisał(a): Dziękuję "Inna Mama" :)z boleslawca to dr jeka. Przyjmuje na gdanskiej. Polecam:-)
w obecnej chwili jest mi obojętne czy nfz czy prywatna wizyta, bo tu chodzi o moją córeczkę. A czy kogoś z Bolesławca ktoś poleci?
~Mama napisał(a): A ja proszę o pomoc w kwestii ginekologa dziecięcego (dla kilku latki).... zakładam tyle razy nowy temat, a nie ma odzewu, dlatego tez proszę tutaj o pomoc i podpowiedź do kogo pójść... :(
~ napisał(a):~Mama napisał(a): A ja proszę o pomoc w kwestii ginekologa dziecięcego (dla kilku latki).... zakładam tyle razy nowy temat, a nie ma odzewu, dlatego tez proszę tutaj o pomoc i podpowiedź do kogo pójść... :(
Proponuje Dr Szwaj,ja również byłam kilka razy z córką u niej. Córka wówczas miała 8 lat. I niech mówią co chcą na nią kobieta zna sie na rzeczy.
iga1 napisał(a):~ napisał(a):~Mama napisał(a): A ja proszę o pomoc w kwestii ginekologa dziecięcego (dla kilku latki).... zakładam tyle razy nowy temat, a nie ma odzewu, dlatego tez proszę tutaj o pomoc i podpowiedź do kogo pójść... :(
Proponuje Dr Szwaj,ja również byłam kilka razy z córką u niej. Córka wówczas miała 8 lat. I niech mówią co chcą na nią kobieta zna sie na rzeczy.
to chyba jakiś żart !! :D tylko nie do tej pani lekarki bo wątpię że ma ona tytuł doktora