Nie polecam dr Jeki.. zawiodla moje zaufanie, pierwszy raz poszlam do niej jak tylko test pokazal 2 kreski, bylam Nia zachwycona, druga wizyta rowniez rewelacja, chociaz mialam podejrzenie ciazy bezzarodkowej ale dr pocieszala ze to moze za wczesnie.. przy trzeciej wizycie czulam sie jak na tasmie produkcyjnej Pani doktor potwierdzila poprzednie obawy i juz nie podchodzila do mnie tak uprzejmie, cos tam pogadala i dala recepte na lek z ktory mam wykupic i do niej wrocic, Ona mi go zaaplikuje i poronienie przyjdzie raz dwa.. wyszlam z jej gabinetu ze lzami w oczach, recepta w rece i nigdy do niej nie wrocilam.. dodam ze srednio na wizyte u niej czeka sie od 3 do 5 godzin.. pozdrawiam
a odnośnie dr. chomy? myslę chodzić do niego w ciąży ale nie wiem czy bedzie skłonny potem wykonać cesarkę? już jeden lekarz kiedyś obiecywał a potem zapomniał dlatego pytam bo wiadomo chodzi się prywatnie płaci to można się dogadać?
NIESTETY NIE MA U NAS W Bol dobrego ginekologa ja juz od kilku lat do Wrocka
wszyscy się znają jak łyse konie i jeden drugiemu nie zaprzeczy .Jeśli ktoś ma problem to bezsensu isć w Bol na konsultacje mając badania już robione u innego lek z Bol.
a dziewczyny polecacie CHOME? BO NIE WIEM DO KOGO CHODZIĆ W CIĄŻY , aby potem nie było problemu, chodzi mi o cc, bo jak mam płacić prywatnie to komuś kto potem pracuje w szpitalu
a dziewczyny polecacie CHOME? BO NIE WIEM DO KOGO CHODZIĆ W CIĄŻY , aby potem nie było problemu, chodzi mi o cc, bo jak mam płacić prywatnie to komuś kto potem pracuje w szpitalu
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.