~Do "po co kombinowac" napisał(a): Po co kombinować? Miałam jeden poród z użyciem prozniociagu a drugi z użyciem kleszczy i dwa dni dziecko w inkubatorze. Jesli przezylabys porod naturalny to wiedzialabys ze cesarka przy nastepnej ciąży to nie fanaberia i moda.Dokładnie,miałam tak samo,tylko przeraża ,ze robią cesarki kiedy nie trzeba a niektóre kobiety muszą z narażeniem życia swego i dziecka rodzic naturalnie z kleszczami ,próżniociągami ,pokaleczone,posiniaczone dzieci się rodzą ,ale uparcie nie robią kobietom nie mogącym urodzić o własnych siłach cesarki tylko mordują ile wlezie.
blues napisał(a):Teraz przy 3 dziecku zapłacę ile tylko trzeba będzie zeby mieć cesarkę bo nawet na znieczulenie(choćby płatne) nie mozna w okolicznych szpitalach liczyć.~Do "po co kombinowac" napisał(a): Po co kombinować? Miałam jeden poród z użyciem prozniociagu a drugi z użyciem kleszczy i dwa dni dziecko w inkubatorze. Jesli przezylabys porod naturalny to wiedzialabys ze cesarka przy nastepnej ciąży to nie fanaberia i moda.Dokładnie,miałam tak samo,tylko przeraża ,ze robią cesarki kiedy nie trzeba a niektóre kobiety muszą z narażeniem życia swego i dziecka rodzic naturalnie z kleszczami ,próżniociągami ,pokaleczone,posiniaczone dzieci się rodzą ,ale uparcie nie robią kobietom nie mogącym urodzić o własnych siłach cesarki tylko mordują ile wlezie.
~ napisał(a): homa zrobi cesarkę? coś mi się nie wydaję, zresztą nie znam go, bo nie chodziłam do niego.To wypowiedz sie jak bedziesz wiedziec.