Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

13545
#mydwie nieaktywny
26 lipca 2016r. o 13:49
~ napisał(a): a dziewczyny polecacie CHOME? BO NIE WIEM DO KOGO CHODZIĆ W CIĄŻY , aby potem nie było problemu, chodzi mi o cc, bo jak mam płacić prywatnie to komuś kto potem pracuje w szpitalu

ja chodziłam całą ciążę do dr Chomy i nie narzekałam a dodam ze były to wizyty prywatne i na fundusz wtedy, teraz nadal chodzę i jest ok. ;) jestem zadowolona.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~paula niezalogowany
27 lipca 2016r. o 8:11
a możecie polecić dobrego lekarza który potrafi leczyć problemy dotyczące zajścia w ciąże?

wiem, że powinnam zgłosić się do kliniki we Wrocławiu, ale dla mnie to jest zbyt duży problem żeby tam dojeżdżać tym bardziej że wizyty z monitoringiem owulacji trzeba mieć praktycznie codziennie przez kilka dni
~paula niezalogowany
27 lipca 2016r. o 8:13
dopowiem jeszcze ze polecam dr Downar-Zapolskiego, to jest wspaniały lekarz, miły wesoły, uprzejmy, przejmuje się bardzo problemami pacjentek i potrafi wysłuchać, odpowiada dokładnie na wszystkie pytania, jest bardzo otwarty na rozmowę i nie używa jakichś niezrozumiałych wyrazów, mówi prosto jasno i na temat

przyjmuje prywatnie w przychodni nad Rossmanem
~ niezalogowany
27 lipca 2016r. o 9:23
a ile kosztuje wizyta u dr. chomy? i trzeba się rejestrowac na wizytę prywatną? gdzie przyjmuje? i ile kosztuje wizyta? tak się zastanawiam bo jakoś o nim słyszane są różne opinie, i nie mogę się zdecydować.
~pf niezalogowany
27 lipca 2016r. o 17:59
~paula napisał(a): a możecie polecić dobrego lekarza który potrafi leczyć problemy dotyczące zajścia w ciąże?

wiem, że powinnam zgłosić się do kliniki we Wrocławiu, ale dla mnie to jest zbyt duży problem żeby tam dojeżdżać tym bardziej że wizyty z monitoringiem owulacji trzeba mieć praktycznie codziennie przez kilka dni

chcesz dziecko to jezdzij tam a nie wydziwiasz
~pacjętka niezalogowany
28 lipca 2016r. o 11:13
~ napisał(a): a ile kosztuje wizyta u dr. chomy? i trzeba się rejestrowac na wizytę prywatną? gdzie przyjmuje? i ile kosztuje wizyta? tak się zastanawiam bo jakoś o nim słyszane są różne opinie, i nie mogę się zdecydować.

Wizyta u dr Chomy kosztuje 150zł, z cytologią 180zł. Rejestrować trzeba się telefonicznie - ale jakoś problemów z terminami nie ma. Przychodzisz na swoją godzinę i nie czekasz całymi dniami na przyjęcie. Przyjmuje na ul. Gdańskiej koło Medycyny Pracy.
Ja długo szukałam lekarza do poprowadzenia 3 ciąży. I doktor Choma był świadomym wyborem. Byłam bardzo zadowolona. Urodziłam 2 tyg temu w Lubaniu - opieka super, Doktor bardzo interesuje się swoimi pacjentkami a i położne i Panie z noworodków bardzo miłe i pomocne. Mam porównanie bo wcześniej rodziłam w Bolesławcu...i mimo tych 30km do Lubania poszłabym tam jeszcze raz rodzić!
~ niezalogowany
28 lipca 2016r. o 12:40
a u dr. kukuły wizyta ile kosztuje?
~mama niezalogowany
29 lipca 2016r. o 0:49
Nie pamiętam już dokładnie- u dr Kukuły 120-130 zł (jakoś tak- chyba że coś się zmieniło...-telefonicznie myślę, że informację Pani otrzyma). Kwota nie jest mała- ale warto...zwłaszcza jeśli coś się dzieje, bo jest to bardzo dokładny i skrupulatny lekarz. Jak dotąd lepszego nie spotkałam( a do wielu chodziłam).
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.