Dokladnie. Jezeli mialas pierwsza cesarke to w kolejnej ciazy decyzja jak bedziesz rodzila nalezy do Ciebie. Nie musisz godzic sie na porod naturalny. Jestes po cesarce i teraz to od Ciebie zalezy. Znajac zycie lekarz bedzie namawial na porod naturalny ale Ty musisz jasno i wyraznie zaznaczyc ze nie zgadzasz sie i chcesz miec cesarke bo jestes juz po jednej cesarce i masz prawo wyboru. Tak przynajmniej mi lekarz tlumaczyl jak bylam w ciazy, a bylo to trzy lata temu i nie wiem czy cos sie czasem nie zmienilo bo lekarz mi mowil ze takie rzeczy czesto sie zmueniaja.
1 cesarka nie gwarantuje 2 ale zalezy od lekarza najlepiej miec takiego co pracuje w szpitalu. ja jestem po 3 cesarkach a tylko przy 3 ciej wiedzialam ze napewno cesarka
1 cesarka nie gwarantuje 2 ale zalezy od lekarza najlepiej miec takiego co pracuje w szpitalu. ja jestem po 3 cesarkach a tylko przy 3 ciej wiedzialam ze napewno cesarka
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.