I co to ze będziesz chodzić do Niego to już znaczy że nie będzie bolało,ze będzie wszystko naj? Każdy chwali swojego lekarza więc ile ludzi tyle opinii A nie już ze warto warto. Jedna Ci powie,ze warto inne pisały tutaj,ze nie jest aż taki dobry.
Ja znalazłam wreszcie lekarza z powołania i nie ma na niego negatywnych opinii-po wizycie przekonałam się dlaczego. Po prostu znakomity lekarz. Dr. Jaroslaw Downar Zapolski. Zastanawiam się tylko w którym szpitalu pracuje. Może któraś pani wie?
~Dominika niezalogowany 5 października 2016r. o 15:29
Polecam również dr Rahmana ze szpitala,b.spokojny i konkretny. A co do porodu polecam szpital w jeleniej górze. Super lekarze,świetny ordynator (uratował dużo dzieci) a panie z noworodków dużo mnie nauczyły jako świeżo upieczoną młodą mamę;) wspieraly przede wszystkim w nauce karmienia piersią,gdyby nie One poddałabym się... Także polecam szczerze :)
~Dominika niezalogowany 5 października 2016r. o 15:32
Dodam że do Jeleniej trafiłam z zatruciem ciążowym, bardzo skrupulatnie monitorują co się dzieje z dzieckiem i reakcja na nieprawidłowości jest błyskawiczna
Ja polecam doktora kukułe bardzo dobry specjalista. Dwie ciąże straciłam teraz w trzeciej trafiłam do niego z polecenia koleżanek. Na początku były problemy ale szybko dobral leki i jesteśmy już prawie na mecie ☺
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.