~Miłka napisał(a): Polecam Dr. Choma, gabinet prywatny, przyjmuje w Stomadencie. Gabinet na miarę XXI wieku, USG najnowszej generacji, można się umówić na konkretną godzinę za pośrednictwem rejestracji w Stomadencie. Lekarz ok., chodzę do niego od zawsze. Uratował mi zagrożoną ciążę. W nagłych przypadkach dostępny dla pacjentek 24 h pod numerem komórkowym. Jeżeli nie może odebrać, oddzwania. Przyjmuje również na NFZ w poradni K na ul. Jeleniogórskiej.
Ja również jestem bardzo zadowolona z opieki doktora Chomy.Jest moim lekarzem od ponad 8 lat.Prowadził moje 2 ciąże(w tym jedną,która była zagrożona!)Chodziłam do niego i prywatnie i państwowo i było oki!Oczywiście jak każdy człowiek ma swoje humorki i czasem bywa troszke uszczypliwy,ale zawsze mozna rozluźnic sytuacje jakims żarcikiem i wszystko wraca do normy!Co wazne ten lekarz pamieta swoje pacjetki,potrafi podejśc i zagadac na ulicy,zapytac sie o zdrowie itd....Osobiście nie odbierał mi porodów(bo ja jestem szybka i nim przyszedł juz było po!!!!!),ale juz po wszystkim zawsze okazywał sie pomocny na oddziale-odpowiadał na pytania i podtrzymywała na duchu,gdy cos szło źle!Ogólnie polecam tego lekarza,choć wiem,że są kobiety w Bolesławcu,które na nazwisko tego doktora doznaja prawie szoku,bo słuchaja i powtarzaja zasłyszane historie i różne brednie!Lekarz to tez człowiek i bywa omylny.........pamietajmy o tym dziewczyny!!!!