~Ania , przyjaciólka niezalogowany
7 stycznia 2008r. o 21:17
moja przyjaciółka sms/sobota : jestem na oddziale, tak mnie boli brzuch, chyba poronię
moja przyjaciółka sms/niedziela: było USG, wszystko ok, jest ciąża, ale dalej boli, no ale wiesz nie mogę nic brać przciwbólowegp
moja przyjaciółka sms/poniedziałek : była inna pani doktor na obchodzie, kolejne USG , Ania nie widać ciązy ... to ja ja pytam to co ? wczoraj była dziś nie ma ? poroniłam czy nie/ jak tak niech mi dadzą coś przeciwbólowego ... nie dali mam czekać
Ania sms/ poniedziałek: wiesz ... może to ciąża ,ale pozamaciczna, dlatego test był pozytywny, a robili ci wynik z krwi? nie ? iech zrobią
moja przyjaciółka sms/poniedziałek:zrobili krew, czekam na wynik
moja przyjaciółka sms/wtorek : ile można czekać na taki wynik ? już nic nie robią , nic nie dają , po co ja tu leżę
moja przyjaciółka sms/czwartek : podobno mają wynik, ale nikt nic nie chce mi powiedzieć , nie wytrzymam z bólu
moja przyjaciółka sms/czwartek : podobno [ tak mi jedna znajoma powiedziała tylko to nie ejst pewne, lekarz nic nie chce powiedzieć ] wynik jest XXX jednostek , sprawdź mi w domu co to oznacza
Ania : to napewno ciąża, pewnie pozamaciczna, nie ma wyjścia, skoro na UGG nie widać; jak zechca usuwać to ... zmykaj do Wrocławia zanim Ci zepsują jajnik
moja przyjaciółka / sms czwartek : nic nie robią , nic nie dają , nic nie mówią, wypisałam się na własne żądanie, tylko starsznie boli
moja przyjaciółka sms/sobota: jestem na Dyrekcyjnej, to ciąża pozamaciczna , w jajniku zagnieżdżona, musieli zrobić operację, przyjechałam zaraz wieczorem zostałam przyjęta na oddział i zaraz zrobiono wszystkie badania , anka-powiedz mi po co oni tyle czekali u nas?
akcja : kilkanascie tygodni temu
miejsce: szpital w Bolesławcu
lekarze; bezradni i bezkarni
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWYCH MAM , to Wasza zasługa, że macie zdrowe i piękne dzieci ... nie lekarzy, dzięki im tylko za to, że niczego WAM NIE POPSULI