Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Supermarket w Gromadce- konflikt interesów?

~bingo niezalogowany
14 lutego 2012r. o 20:24
Oczywiście,że ma długi. Na każdą inwestycje niemalże biorą kredyt,bo muszą mieć swój wkład a z podatków prawie wszystko idzie na płace pracowników urzędów,szkół i podległe im służby.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Bolec.Info niezalogowany
14 lutego 2012r. o 20:49
W przyszłym tygodniu przyjadę do Gromadki i porozmawiam z mieszkańcami o tej kontrowersyjnej sprawie, zapytam też wójta. Proszę dzwonić do mnie jak ktoś chce porozmawiać w tej sprawie od 20.lutego br. mój numer tel. 603 658 500

Pozdrawiam Serdecznie

Redakcja Bolec.Info - Kazimierz Marczewski

PS. Proszę sobie nawzajem nie ubliżać i zachować spokój.
~ niezalogowany
14 lutego 2012r. o 21:52
a kim Pan jest jeśli można zapytać ??
3046
#sentinel nieaktywny
14 lutego 2012r. o 21:59
~Bolec.Info napisał(a):

Jeżeli ten tekst nie wystarczy, to dodam, że Kazimierz jest właścicielem Bolec.Info. :)

GG 2563898
~~~ niezalogowany
14 lutego 2012r. o 22:13
To może Pan właściciel przy okazji wyjaśni dlaczego nie ma w archiwum tematu: Prywatki wójta Gromadki
Czyżby interwencja? Jeśli tak to czyja?
~Bolec.Info niezalogowany
14 lutego 2012r. o 22:18
~~~ napisał(a): To może Pan właściciel przy okazji wyjaśni dlaczego nie ma w archiwum tematu: Prywatki wójta Gromadki

Nie wiem dlaczego nie ma. Zapytam moderatorów. Jutro wyjaśnię tą sprawę.

Pozdrawiam Serdecznie

i do zobaczenia w Gromadce, w przyszłym tygodniu.

PS. Wczoraj jechałem w kierunku Gromadki, nie dojechałem bo był wypadek, relację przedstawiłem. To ten wypadek na drodze między Osłą a Gromadką
~ niezalogowany
14 lutego 2012r. o 22:22
~Bolec.Info napisał(a): W przyszłym tygodniu przyjadę do Gromadki i porozmawiam z mieszkańcami o tej kontrowersyjnej sprawie, zapytam też wójta. Proszę dzwonić do mnie jak ktoś chce porozmawiać w tej sprawie od 20.lutego br. mój numer tel. 603 658 500

Pozdrawiam Serdecznie

PS. Proszę sobie nawzajem nie ubliżać i zachować spokój.

W jakiej konkretnej sprawie chce Pan rozmawiać z mieszkańcami i wójtem? Forum dotyczy marketu w Gromadce, czy o to chodzi?
3046
#sentinel nieaktywny
14 lutego 2012r. o 22:39
~~~ napisał(a): .... dlaczego nie ma w archiwum tematu: Prywatki wójta Gromadki

Temat jest, choć został zamknięty:

http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=17&act=showtopic&topic=62356&strona=17

Na forum jest takie cudo, jak wyszukiwarka. Wystarczy wpisać tekst :)

GG 2563898
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!